Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 17:50 | London, Apr 25 15:50 | New York, Apr 25 11:50
Shanghai, Apr 25 23:50 | Tokyo, Apr 26 00:50 | Sydney, Apr 26 02:50

Держкомпідприємництва домігся скасування 90,2% ліцензованих видів робіт і 35% ліцензованих видів діяльності

Держкомпідприємництва домігся скасування 90,2% ліцензованих видів робіт і 35% ліцензованих видів діяльності




4 лютого 2011 в 10:50 - Ілона Чіркова


Держкомпідприємництва домігся скасування 90,2% ліцензованих видів робіт і 35% ліцензованих видів діяльності

Підприємцям більше не доведеться отримувати "зайві" ліцензії і платити посередницьким структурам за прискорення процедури їх отримання. Про це повідомляє прес-служба відомства.



Зокрема, було скасовано ліцензування 2046 з 2268 видів робіт і 23 з 78 видів діяльності.

Під "скорочення" потрапили, передусім, ті види діяльності і робіт, ведення яких не представляє загрози безпеці держави, життю і здоров‘ю людей і не погіршує стан навколишнього середовища. До того ж за ним існують інші способи державного регулювання, такі як державні стандарти, будівельні норми і правила, технічні умови, міжнародні стандарти якості і т.д.

Виконуючи завдання Президента по дерегуляції бізнесу, Держкомпідприємництва ініціював максимально можливе скорочення в сфері ліцензування та перегляд ліцензійних умов для їх прозорості та спрощення.

Крім того, у минулому році було прийнято рішення про встановлення необмеженого терміну дії більшості ліцензій, яке схвально зустрів бізнес. Користуючись нагодою, більше половини підприємців переоформили свої ліцензії. Так, кількість ліцензій, що діють на 1 січня 2011 за даними Єдиного ліцензійного реєстру, досягає 406, 2 тисяч. З них 232,4 тисячі були видані і переоформлені протягом 2010 року.

В повідомленні йдеться про те, що зменшення зарегульованості у сфері ліцензування полегшить початок і ведення власної справи і поліпшить позиції України в міжнародному рейтингу Світового банку Doing Business, який визначає індекс легкості ведення бізнесу. На сьогодні Україна займає в рейтингу 145 місце з 183 країн світу.

Держкомпідприємництва домігся скасування 90,2% ліцензованих видів робіт і 35% ліцензованих видів діяльності


Новини Статті Аналітика
"ЕЛУАД" просить відкрити на підприємстві асфальтобетонний завод Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Україні кількість підприємств та організацій за квітеньзбільшилась на 0,3% В Україні кількість підприємств та організацій за квітеньзбільшилась на 0,3% Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В Україні 82 підприємствам автоматично відшкодували ПДВ на суму 1,2 млрд грн. В Україні 82 підприємствам автоматично відшкодували ПДВ на суму 1,2 млрд грн. Необхідні умови для відкриття власного бізнесу Необхідні умови для відкриття власного бізнесу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Над світовим бізнесом нависла загроза кризи в Китаї Над світовим бізнесом нависла загроза кризи в Китаї Можливість заробити на группон-сайтах Можливість заробити на группон-сайтах I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті