Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 20:26 | London, Apr 19 18:26 | New York, Apr 19 14:26
Shanghai, Apr 20 02:26 | Tokyo, Apr 20 03:26 | Sydney, Apr 20 05:26

Банки прагнуть повернути фінансову стабільність за допомогою об’єднань



16 листопада 2010 в 16:20 - Уляна Роїк


Банки прагнуть повернути фінансову стабільність за допомогою об’єднань

Минулого тижня власники єврооблігацій ПУМБ дозволили банку об'єднатися з Донгорбанком.   



Об‘єднання двох банків фактично є поглинанням Донгорбанку, оскільки в результаті приєднання ПУМБ стає правонаступником Донгорбанку за всіма його правами та обов‘язками. Причому об‘єднаний банк як раз буде носити назву "Перший український міжнародний банк" (ПУМБ).

Менеджмент ПУМБ розраховує на те, що фінустанова стане одним з найбільших комбанків в Україні (зараз ПУМБ і Донгорбанк займають 13-е і 23-е місця в рейтингу НБУ за активами відповідно).

Подальші кроки по злиттю керівництво банків зробить після того, як Нацбанк і ряд інших державних органів узгодять угоду. Відповідь від НБУ акціонери планують одержати в грудні поточного року.

UniCredit Group також вирішила об‘єднати свої банківські структури в Україні: "Укрсоцбанк" і банк УніКредит. Про це повідомила материнська UniCredit. Таким чином, керівництво банку хоче зменшити витрати компанії та об‘єднати найкращих фахівців для спільного розвитку банку.

Втім в компанії UniCredit Group ще не було жодних переговорів з менеджментом банків, які об‘єднуються. На сьогодні лише прийняли рішення про злиття. Процес злиття (юридично) розтягнеться, можливо, більш ніж на рік.

Крім того, очікується повний ребрендинг фінструктури. Назва, найімовірніше, буде змінено на UniCredit.

Зрозуміло, в результаті злиття банку "Унікредит" і Укрсоцбанку відбудуться і відповідні кадрові перестановки в керівництві банків, але якими конкретно будуть зміни ніхто конкретно сказати не може.

 

Банки прагнуть повернути фінансову стабільність за допомогою об’єднань


Новини Статті Аналітика
Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Обзор рынка акций перед открытием дня (14.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (14.07.2011)
Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review
Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Головна проблема банківської системи - боржники, які прикриваються депутатськими значками Головна проблема банківської системи - боржники, які прикриваються депутатськими значками Обзор фондового рынка 12.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 12.07.2011_Market review
Залишок коштів на коррахунках банків України на 30 травня зменшився на 782 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 30 травня зменшився на 782 млн грн. НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Обзор фондового рынка 11.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 11.07.2011_PreMarket

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті