Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 14:38 | London, Apr 20 12:38 | New York, Apr 20 08:38
Shanghai, Apr 20 20:38 | Tokyo, Apr 20 21:38 | Sydney, Apr 20 23:38

Азаров задоволений досягненнями Кабміну в 2010 році

Азаров задоволений досягненнями Кабміну в 2010 році




22 грудня 2010 в 14:30 - Ілона Чіркова


Азаров задоволений досягненнями Кабміну в 2010 році

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає відновлення роботи з Міжнародним валютним фондом (МВФ) і досягнення бюджетної та фінансової стабільності в Україні найбільш важливими результатами роботи Кабінету Міністрів в 2010 році.



За словами прем'єра, 2010 рік був складним через посуху і нестабільну ситуацію на світових ринках, проте владі цього року вдалося стабілізувати економічну та фінансову ситуацію, відновити конструктивну співпрацю з Росією, а також вирішити питання про стабільне постачання імпортованого газу.

Крім цього, серед основних досягнень Кабміну в нинішньому році Азаров також назвав прийняття нового Бюджетного і Податкового кодексу, проведення конституційної реформи, яка усунула передумови для конфлікту всередині влади, і початок адміністративної реформи, спрямованої на побудову більш ефективної вертикалі влади.

Як зазначив чиновник, уряд зустрічає новий 2011 рік з упевненістю в можливості своєчасного і повного фінансування зарплат і пенсій.

Раніше Азаров заявляв, що інфляція нижче 10% за рік дозволить в 2011 році кредитувати промисловість за ставками на рівні 10-11%.

Азаров зазначив також, що це величезне досягнення, яке дозволить нам в наступному році мати ставки за кредитами для промисловості на рівні 10-11%. Ось чому ми за інфляцію боремося і тримаємося за неї.

Азаров задоволений досягненнями Кабміну в 2010 році


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Азаров їде домовлятись про вільну торгівлю з ЄС Азаров їде домовлятись про вільну торгівлю з ЄС Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції ПДВ-облігації скуповують іноземці ПДВ-облігації скуповують іноземці ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ МВФ на шляху до реформування МВФ на шляху до реформування Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті