Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 00:24 | London, Apr 25 22:24 | New York, Apr 25 18:24
Shanghai, Apr 26 06:24 | Tokyo, Apr 26 07:24 | Sydney, Apr 26 09:24

Аудитором фінансової діяльності "Енергоатома" став KPMG

Аудитором фінансової діяльності "Енергоатома" став KPMG




10 листопада 2010 в 13:17 - Уляна Роїк


Аудитором фінансової діяльності "Енергоатома" став KPMG

Міжнародна аудиторська компанія KPMG буде аудитором фінансової діяльності Національної атомної енергогенеруючої компанії "Енергоатом" за підсумками 2010-12 років.  



Переможець був визначений у ході тендеру, в якому брали участь чотири провідних світових компанії-аудитора: BDO, PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young і безпосередньо KPMG.

Тендерна комісія розглянула пропозиції всіх компаній і винесла рішення на користь останнього, який запропонував за свої послуги 3,5 млн. грн. Варто зазначити, що даний вибір зроблений в результаті попереднього співробітництва "Енергоатому" з аудитором, який і раніше здійснював подібні послуги.


Довідка від порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

KPMG - це міжнародна мережа фірм, що надають аудиторські, податкові та консультаційні послуги. Компанія тісно співпрацює клієнтами, допомагаючи їм зменшити ризики та реалізувати можливості для їх бізнесу.

До числа клієнтів KPMG входять корпорації, урядові установи та організації державного сектора, а також некомерційні організації.

Фірми-учасниці міжнародної мережі KPMG представлені у 146 країнах світу.
 

Аудитором фінансової діяльності "Енергоатома" став KPMG


Новини Статті Аналітика
CNOOC виставила на тендер 19 блоків шельфового родовища в Південному морі CNOOC виставила на тендер 19 блоків шельфового родовища в Південному морі Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Енергоатому" не сподобались умови російського кредиту Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Енергоатом" планує залучити кредит у 130 млн доларів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Ernst & Young проведе аудит фінансової звітності Ernst & Young проведе аудит фінансової звітності "Укргазвидобування" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Енергоатом" хоче залучити 1,2 млрд євро інвестицій на підвищення безпеки українських АЕС У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті