Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 14:23 | London, Apr 19 12:23 | New York, Apr 19 08:23
Shanghai, Apr 19 20:23 | Tokyo, Apr 19 21:23 | Sydney, Apr 19 23:23

Зменшено прогноз експорту зерна з України

Зменшено прогноз експорту зерна з України
Рейтинг: 0
Голосів: 0




16 вересня 2010 в 13:45 - Роман Зайцев


Зменшено прогноз експорту зерна з України

Міністерство аграрної політики України зменшило прогноз експорту зерна з України на 8% – до 12,7 млн. тонн в 2010-2011 маркетинговому році.  



Як передає УНІАН, про це повідомив начальник департаменту розвитку аграрного ринку Міністерства аграрної політики Анатолій Розгон.

Він повідомив, що прогноз експорту зерна зменшено за рахунок зниження прогнозу експорту кукурудзи на 900 тис тонн. При цьому А.Розгон зазначив, що це попередні прогнози, і вони можуть бути змінені за результатами жнив.

Він також додав, що Міністерство агрополітики зменшило прогноз валового збору зернових у цьому році до 38,6 млн тонн, також за рахунок зниження очікуваного врожаю кукурудзи.

За інформацією А.Розгона, в поточному маркетинговому році, за уточненими оцінками Мінагрополітики, загальна пропозиція зерна (включаючи перехідні запаси) становитиме 44,7 млн тонн проти раніше прогнозованих 50 млн тонн.

Нагадаємо, що уряд прогнозує урожай зерна в 2010 році на рівні 40-42 млн тонн проти 46 млн тонн у 2009 році. Експорт зерна з України в поточному маркетинговому році раніше оцінювався в 15-17 млн тонн.

Міністерство сільського господарства США (USDA) нещодавно знизило прогноз урожаю зерна в Україні в 2010 році на 6,2 млн тонн – до 38,75 млн тонн, а прогноз експорту – на 4,2 млн тонн, до 15 млн тонн.

Зменшено прогноз експорту зерна з України


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Європа істотно скоротила споживання російського газу Європа істотно скоротила споживання російського газу Українські експортери залишають Європу Українські експортери залишають Європу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті