Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 07:28 | London, Apr 20 05:28 | New York, Apr 20 01:28
Shanghai, Apr 20 13:28 | Tokyo, Apr 20 14:28 | Sydney, Apr 20 16:28

Витрати зі зберігання зерна відшкодують за новим тарифом

Витрати зі зберігання зерна відшкодують за новим тарифом
Рейтинг: 0
Голосів: 0




24 вересня 2010 в 14:00 - Роман Зайцев


Витрати зі зберігання зерна відшкодують за новим тарифом

З 1 вересня Держкомрезерв встановив новий розмір витрат, який підлягає відшкодуванню державним підприємствам системи державного резерву - відповідальним зберігачам зерна державного резерву.  



Про це повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнфом" із посиланням на прес-службу Держкомрезерву.

Так, за зберігання 1 тонни зерна розмір відшкодувань з 1 вересня 2010 року дорівнює 10 гривень на місяць.

Як повідомляє Комітет, щорічно, на підставі аналізу статей витрат і калькуляції витрат державних підприємств, які належать до сфери управління Держкомрезерву, визначається і встановлюється вартість зберігання 1 тонни зерна державного резерву.

Протягом 2009-2010 років збільшилися тарифи на оплату електричної енергії, газу, вартість матеріалів, а також розмір заробітної плати працівників і відповідно нарахувань на неї.

Це стало причиною зростання обсягу видатків державних підприємств із надання послуг зі зберігання зерна державного резерву.

У результаті аналізу калькуляцій витрат на зберігання 1 тонни зерна на місяць собівартість послуги складає мінімум 9,54 гривні і максимум 15,10 гривні, що в середньому становить 11,33 гривні, середній рівень рентабельності дорівнює 10,7% від собівартості, а тариф на послуги зі зберігання зерна коливається від 10,50 гривні до 16,78 гривні за 1 тонну на місяць.

Комітет також нагадав, що згідно з постановою Кабінету міністрів №532 від 12 квітня 2002 року, відшкодування за зберігання зерна державного резерву надається й іншим зберігачам.

Витрати зі зберігання зерна відшкодують за новим тарифом


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Присяжнюк озвучив прогноз експорту зерна Присяжнюк озвучив прогноз експорту зерна У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті