Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 01:02 | London, Apr 24 23:02 | New York, Apr 24 19:02
Shanghai, Apr 25 07:02 | Tokyo, Apr 25 08:02 | Sydney, Apr 25 10:02

Велика Британія вважає, що квоти на експорт зерна зіпсували бізнес-клімат Україні



2 лютого 2011 в 13:46 - Ілона Чіркова


Велика Британія вважає, що квоти на експорт зерна зіпсували бізнес-клімат Україні

Посол Великобританії в Україні Лі Тернер вважає, що введення квот на експорт зерна псує умови для бізнесу і сприяє корупції.



Посол сказав, що у 2010 році несподівано були введені квоти на експорт зернових. (...) України, по суті, зробила крок, який погіршив бізнес-клімат в країні.

Л. Тернер відзначив, що розподіл квот на експорт зернових було непрозорим. Він підкреслив, що такі умови є сприятливими для розвитку корупції.

Квотування експорту зерна, спочатку введене урядом України на початку жовтня 2010 року на термін до 31 грудня 2010 року, в кінці минулого року було продовжено до 31 березня 2011 року. При цьому сумарний розмір квот збільшено на 1,5 млн. тонн - до 4,2 млн. тонн. Квота на експорт кукурудзи збільшено з 2 млн. тонн до 3 млн. тонн, пшениці - з 0,5 млн. тонн до 1 млн. тонн.

За цей час квоти розподілялися двічі способом, що викликав потім різку критику з боку учасників ринку: багато компаній не змогли вчасно отримати висновки Мінагропрода про наявність зерна, які необхідні для подачі заявки на отримання квоти.

Велика Британія вважає, що квоти на експорт зерна зіпсували бізнес-клімат Україні


Новини Статті Аналітика
"Укравтопром" просить ввести квоти для іномарок Особливості інноваційного розвитку галузі тваринництва в Україні Особливості інноваційного розвитку галузі тваринництва в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна скасувала квоти на експорт зернових Україна скасувала квоти на експорт зернових Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Верховна рада обклала митом експорт зерна Верховна рада обклала митом експорт зерна В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україна може в найближчі тижні скасувати квоти на експорт пшениці Україна може в найближчі тижні скасувати квоти на експорт пшениці Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Скасовано квоти на експорт кукурудзи Скасовано квоти на експорт кукурудзи Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті