Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 10:43 | London, Apr 19 08:43 | New York, Apr 19 04:43
Shanghai, Apr 19 16:43 | Tokyo, Apr 19 17:43 | Sydney, Apr 19 19:43

В Україні можуть заборонити імпорт овочів і фруктів

В Україні можуть заборонити імпорт овочів і фруктів




8 листопада 2010 в 10:30 - Роман Зайцев


В Україні можуть заборонити імпорт овочів і фруктів

Міністр аграрної політики Микола Присяжнюк вважає, що необхідно заборонити імпорт овочів і фруктів, які вирощують в Україні.  



Про це про це він заявив сьогодні в ході наради з питань ситуації на продовольчому ринку й завершення комплексу осінньо-польових робіт у Вінницькій області.

"Наше завдання - економічними важелями, адміністративними важелями зупинити імпорт овочів, фруктів тих, які ми виробляємо, окрім екзотичних. І по-друге - почати наш продукт готувати до продажного вигляду, щоб ми не працювали за принципом "уміла приготувати та не вміла подати", - сказав Присяжнюк.

За його словами, в організованих торгових мережах щорічно збільшуються обсяги реалізації імпортованих овочів, фруктів і ягід.

"Це говорить про те, що, по-перше, у нас немає логістики, щоб вирощувати достатню кількість овочів і фруктів. Логістика відсутня, і торгові мережі за відсутності передпродажної підготовки не беруть нашу продукцію", - пояснив міністр.

На думку Присяжнюка, головною проблемою споживання імпортованої продукції є звичка.

"Відбувається ситуація, що наш споживач звикає до імпортованої продукції. Це найголовніша проблема, від якої нам важко буде позбавитися. Сила звички споживача потужна, вона формується не за один рік, і повернути назад - складно", - зазначив міністр.

При цьому він повідомив, що Україна щорічно виробляє близько 8 млн. тонн овочів і фруктів, а споживає - близько 6 млн. тонн.

В Україні можуть заборонити імпорт овочів і фруктів


Новини Статті Аналітика
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Лукашенко заборонив підвищувати ціни Лукашенко заборонив підвищувати ціни Глобалізація світових логістичних систем Глобалізація світових логістичних систем Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Пріоритети формування національної інноваційної інфраструктури Пріоритети формування національної інноваційної інфраструктури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Білорусь вводить монополію на імпорт харчів Білорусь вводить монополію на імпорт харчів Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Овочі почали дешевшати Овочі почали дешевшати Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті