Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 20:05 | London, Apr 25 18:05 | New York, Apr 25 14:05
Shanghai, Apr 26 02:05 | Tokyo, Apr 26 03:05 | Sydney, Apr 26 05:05

Уряд планує відмінити ПДВ і мито при імпорті гречки



9 лютого 2011 в 14:30 - Ілона Чіркова


Уряд планує відмінити ПДВ і мито при імпорті гречки

Кабінет Міністрів має намір скасувати ввізне мито і податок на додану вартість при імпорті гречаної крупи.



Про це на брифінгу повідомив міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк.

Він сказав, що є доручення прем‘єр-міністра Миколи Азарова підготувати до 1 листопада і звільнити від ввізного мита і ПДВ крупу гречану. І додав, що дана міра дозволить стабілізувати ціну на гречку в районі 12-14 гривень за кілограм.

Він також повідомив, що в даний час Україна веде переговори з Китаєм про імпорт 15-20 тис. тонн гречаної крупи.

Міністр сказав, що вони зараз ведуть переговори з торговими компаніями, з посольством Китаю, буде спрямований представник для того, щоб підписати договір на поставку цієї крупи ... Обсяги зараз вивчаються, але він думає, що це буде в районі 15-20 тис. тонн.

За словами Присяжнюка, імпорт крупи з Китаю дозволить збільшити запаси в державному резерві.

Нагадуємо, Кабмін домовився з виробниками зафіксувати оптово-відпускні ціни на гречку.

В кінці січня Азаров заявив, що Україна має намір імпортувати 20 тис. тонн гречки для стабілізації ціни на цей продукт на внутрішньому ринку.

Міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк вважає, що зростання цін і ажіотажний попит на гречку виник через політичні та інформаційних спекуляцій.

Уряд планує відмінити ПДВ і мито при імпорті гречки


Новини Статті Аналітика
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Особливості інноваційного розвитку галузі тваринництва в Україні Особливості інноваційного розвитку галузі тваринництва в Україні Тижневий огляд ринку ОВДП - 06.04.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 06.04.2011
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Тижневий огляд ринку ОВДП - 29.03.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 29.03.2011
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті