Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 13:22 | London, Apr 20 11:22 | New York, Apr 20 07:22
Shanghai, Apr 20 19:22 | Tokyo, Apr 20 20:22 | Sydney, Apr 20 22:22

Уряд ліквідував державну інспекцію з контролю за використанням та охороною земель



25 листопада 2010 в 13:07 - Уляна Роїк


Уряд ліквідував державну інспекцію з контролю за використанням та охороною земель

Кабінет міністрів України прийняв рішення про ліквідацію державної інспекції з контролю за використанням та охороною земель. 



Це закріплено постановою уряду № 1068 від 22 листопада 2010 року.

Документом передбачається створення ліквідаційної комісії на чолі із заступником глави Держкомітету з земельних ресурсів України Ігорем Левушевським, який повинен у шестимісячний термін проінформувати уряд про результати проведеної роботи.

Як повідомлялося, Держінспекція з контролю за використанням та охороною земель вперше була створена урядом Віктора Януковича (постанова № 1958 від 25 грудня 2002 року). Пізніше вона була ліквідована урядом Ю. Тимошенко, після чого уряд Миколи Азарова постановою № 477 від 21 червня 2010 України вирішив знову створити її в системі Держкомзему.

Основними завданнями Держземінспекції були визначені участь у межах своїх повноважень у реалізації державної політики у сфері земельних відносин, організація і здійснення держконтролю за використанням та охороною земель; узагальнення практики застосування законодавства з питань, що входять до її компетенції, розроблення пропозицій щодо його удосконалення.

Держземінспекція має територіальні органи в АРК, областях, Києві та Севастополі. Вона фінансується за рахунок держбюджету в рамках коштів, які передбачені на утримання Держкомзему. При цьому інспекція є юридичною особою з власним балансом та ін.

 

Уряд ліквідував державну інспекцію з контролю за використанням та охороною земель


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі "суспільних потреб" Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті