Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 17:12 | London, Apr 25 15:12 | New York, Apr 25 11:12
Shanghai, Apr 25 23:12 | Tokyo, Apr 26 00:12 | Sydney, Apr 26 02:12

Уряд дотуватиме розведення худоби

Уряд дотуватиме розведення худоби
Рейтинг: 0
Голосів: 0




11 січня 2011 в 15:03 - Роман Зайцев


Уряд дотуватиме розведення худоби

До кінця січня 2011 року Кабінет міністрів планує остаточно виробити механізм розрахунку дотацій індивідуальним власникам великої рогатої худоби, які згодом будуть виплачуватися на утримання худоби і на виробництво молока.



Про це заявив  директор департаменту розвитку аграрного ринку Міністерства аграрної політики і продовольства Анатолій Розгон, пише газета "Дело".

"З нового року впроваджуємо новий режим нарахування податку на додану вартість в першу чергу. Це був досить істотний фактор, який впливав на ціноутворення в першу чергу для виробників молочної продукції", - повідомив Розгон.

"Ідеться про те, що 2,5 млрд. гривень - це та дотація, яка йшла через механізм податку на додану вартість. На сьогодні в бюджеті ці кошти будуть зараховані до спеціального фонду бюджету і будуть спрямовані цільовим (методом) як дотація на корову, на 1 голову і на вироблення продукції", - зазначив він.

Це, на думку уряду, такі дотації мають бути "великим стимулом для збереження поголів'я у населення і власне стимулювати виробництво молока".

За словами Розгона, ця дотація буде надаватися в першу чергу індивідуальним власникам корів і телят.

"Цей механізм на сьогодні перебуває на стадії розробки і до кінця місяця (січня) він буде прийнятий урядом. За попередніми розрахунками, із 2,5 млрд. гривень 30% буде направлено як дотація на 1 голову, а ті кошти, які залишаються, будуть направлятися для стимулювання зміст поголів'я організованого сектора. Але поки цей порядок узгоджується", - повідомив він.

Як уточнив Розгон, ці дотації на поголів'я худоби будуть надходити до сільрад і, за допомогою існуючого обліку тварин, їх господарям будуть надаватися ці кошти.

У середньому, за попередніми оцінками, уряд буде надавати дотації до 1-2 тис. гривень на рік.

"Ці кошти дадуть людині можливість закуповувати кормові запаси для худоби", - додав чиновник.

Як повідомлялося, до жовтня 2011 року у 5 містах України мають з'явитися оптові ринки сільгосппродукції.

Уряд дотуватиме розведення худоби


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники ТРАНСФОРМАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ НА РІВНІ РЕГІОНУ ТРАНСФОРМАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ НА РІВНІ РЕГІОНУ Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Особливості інноваційного розвитку галузі тваринництва в Україні Особливості інноваційного розвитку галузі тваринництва в Україні Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті