Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 20:26 | London, Apr 25 18:26 | New York, Apr 25 14:26
Shanghai, Apr 26 02:26 | Tokyo, Apr 26 03:26 | Sydney, Apr 26 05:26

Уряд допоможе аграріям розрахуватися за кредитами

Уряд допоможе аграріям розрахуватися за кредитами
Рейтинг: 0
Голосів: 0




16 лютого 2011 в 11:45 - Роман Зайцев


Уряд допоможе аграріям розрахуватися за кредитами

Підприємствам АПК буде компенсуватися з держбюджету процентна ставка за кредитами, залученими у 2011 році, під максимум 21% річних у гривні і не вище 13% річних - в іноземній валюті.



Це закріплено відповідною постановою Кабінету міністрів від 7 лютого 2011 року № 96, передає "Інтерфакс".

Крім цього, згідно з документом, аграріям буде компенсуватися процентні ставки за кредитами, залученими у 2010 році, під максимум 25% річних у гривні і 16% - в іноземній валюті.

Уряд також вирішив виплачувати компенсацію за кредитами, залученими у 2009, 2010 і 2011 роках в іноземній валюті для закупівлі племінної худоби і птиці, а також нової сільськогосподарської техніки та обладнання іноземного виробництва, аналоги яких не виробляються в Україні, у разі укладення з постачальником зовнішньоекономічного контракту.

Як повідомлялося з посиланням на дані Міністерства агрополітики та продовольства, підприємства агропромислового комплексу України в 2010 році залучили майже 9,7 млрд. гривень кредитів, що на 67,4% більше, ніж у 2009 році.

Процентні ставки по них становили 15-38% річних.

Уряд допоможе аграріям розрахуватися за кредитами


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Територіальні  відмінності розвитку регіонів України та інструменти  їх регулювання Територіальні відмінності розвитку регіонів України та інструменти їх регулювання Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий
Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті