Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 04:24 | London, Apr 25 02:24 | New York, Apr 24 22:24
Shanghai, Apr 25 10:24 | Tokyo, Apr 25 11:24 | Sydney, Apr 25 13:24

Україна прогнозують врожай зернових більше 45 мільйонів тонн

Україна прогнозують врожай зернових більше 45 мільйонів тонн
Рейтинг: 0
Голосів: 0




19 травня 2011 в 17:00 - Роман Зайцев


Україна прогнозують врожай зернових більше 45 мільйонів тонн

Урожай зерна в Україні в поточному році буде значно більше 45 мільйонів тонн.



Такий прогноз висловив перший заступник міністра аграрної політики і продовольства Микола Безуглий, інформує "Інтерфакс-Україна".

"Згідно хлібофуражного балансу регіонів, вони планують зібрати 45 мільйонів тонн зерна. Я глибоко переконаний, що ця цифра буде значно вище", - сказав він на прес-конференції в Києві в четвер.

Безуглий зазначив, що більш точні прогнози будуть відомі після отримання даних про стан ярових культур.

У той же час, він підкреслив, що запаси вологи, як в метровому, так і в орному шарах грунту достатні для отримання хорошого врожаю зерна.

Перший заступник міністра повідомив, що Україна вже виконала комплекс весняно-польових робіт приблизно на 96%. Зокрема, із запланованих 7,6 мільйона га ярових зернових агрогосподарства посіяли 7,3 мільйона га.

Безуглий також зазначив, що Україна в цьому році значно змінила структуру посівних площ з урахуванням науково-обгрунтованих рекомендацій.

Зокрема, за його даними, агрогосподарства збільшують посіви кукурудзи. На думку першого заступника міністра, площі під цією культурою вперше за історію України перевищать 3 мільйона га.

Він уточнив, що вже аграрії посіяли 3,2 мільйона га кукурудзи.

Кім того, за словами Безуглого, аграрії також розширили посіви круп‘яних культур.

Крім того, перший заступник міністра повідомив, що цього року господарства значно збільшили внесення мінеральних добрив, яке склало 78 кг діючої речовини на 1 га проти 51 кг на 1 га у минулому році.

Україна прогнозують врожай зернових більше 45 мільйонів тонн


Новини Статті Аналітика
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Fitch підтвердило рейтинги 6 українських банків в іноземній власності Fitch підтвердило рейтинги 6 українських банків в іноземній власності ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті