Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 17 01:50 | London, Apr 16 23:50 | New York, Apr 16 19:50
Shanghai, Apr 17 07:50 | Tokyo, Apr 17 08:50 | Sydney, Apr 17 10:50

Україна планує імпортувати 20 тис. тонн гречки з Китаю

Україна планує імпортувати 20 тис. тонн гречки з Китаю




31 січня 2011 в 07:28 - Ілона Чіркова


Україна планує імпортувати 20 тис. тонн гречки з Китаю

Директор департаменту розвитку аграрного ринку Міністерства агарної політики і продовольства Анатолій Розгон повідомив, що Україна має намір завезти з Китаю 20 тис. тонн гречаної крупи.



Розгон сказав, що ведуться переговори, найближчим часом українська делегація відправиться в Китай. Є попередня домовленість про ввезення з цієї країни 20 тис. тонн гречки в Україну. Він додав, що згідно з попередніми підрахунками, відпускна ціна на китайську гречку в Україні складе 10 -11 грн./кг.

Крім того, він уточнив, що гречку з Китаю буде завозити або Державна продовольчо-зернова корпорація, або ТОВ Хліб Інвестбуд.

За словами директора департаменту, вартість на гречку, що сформувалася в Україні, є завищеною.

За інформацією Мінагропроду, собівартість гречки в цьому році становить 1747 грн./тонна проти 1505 грн./тонна в 2009 році.

Також Розгон повідомив, що Аграрний фонд закупить за форвардними контрактами 20-25 тис. тонн гречки для створення стабілізаційного фонду з метою запобігання ціновим коливанням і підтримки вирощування гречки в цьому році. За словами  Розгона, Мінагропрод чекає розширення посівів гречки в 2011 році з торішніх 200 тис. га до 300 тис. га.

Україна планує імпортувати 20 тис. тонн гречки з Китаю


Новини Статті Аналітика
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Міжнародні експерти скептично оцінюють перспективи української економіки Міжнародні експерти скептично оцінюють перспективи української економіки Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Українські експортери залишають Європу Українські експортери залишають Європу Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Китай доріс до другого місця Китай доріс до другого місця Огляд українських ринків за 23.03.2011. Несміливе зростання Огляд українських ринків за 23.03.2011. Несміливе зростання

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті