Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 11:33 | London, Apr 25 09:33 | New York, Apr 25 05:33
Shanghai, Apr 25 17:33 | Tokyo, Apr 25 18:33 | Sydney, Apr 25 20:33

Цукровики попросять дотацій на цукровий буряк

Цукровики попросять дотацій на цукровий буряк




22 лютого 2011 в 19:17 - Роман Зайцев


Цукровики попросять дотацій на цукровий буряк

Національна асоціація цукровиробників "Укрцукор" вважає за необхідне збільшення дотації на посів цукрового буряка в 3 рази, або на 1 тис. гривень до 1,5 тис. гривень на 1 га в 2011 році.



Про це сказав голова асоціації Микола Ярчук, передає "Дело" з посиланням на "Українські новини".

Він зазначив, що асоціація надала до Міністерства економічного розвитку і торгівлі свої пропозиції щодо виплати дотацій на посів цукрового буряка в поточному році на рівні 1 500 гривень / га.

"Ми пропонуємо 1 500 гривень (на 1 га посівів). Але не знаю, передбачать чи", - сказав Ярчук.

Він зазначив, що в кінці 2010 року виробникам цукрового буряка була виплачена дотація за посів цукрового буряка в розмірі 500 гривень за 1 га посівів.

Нагадаємо, згідно з прийнятим в 2010 році порядком виплати бюджетної дотації на посів сільськогосподарських культур, кошти виділялися аграріям на безповоротній основі, зокрема, на вирощування цукрового буряку для виробництва цукру в рамках квоти "А" в розмірі 500 гривень на 1 га посівів.

У 2010 році аграрії зібрали 14,8 млн. тонн цукрових буряків із загальної площі 495 тис. га, цукрові заводи виробили 1 544,9 тис. тонн бурякового цукру.

У 2011 році "Укрцукор" прогнозує посів 550 тис. га цукрових буряків.

Ємність українського ринку цукру оцінюється в 1,8-2 млн. тонн на рік.

Цукровики попросять дотацій на цукровий буряк


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Азаров доручив міністерствам забезпечити АПК добривами Азаров доручив міністерствам забезпечити АПК добривами Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія і Україна одночасно знімуть обмеження на експорт зерна Росія і Україна одночасно знімуть обмеження на експорт зерна У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті