Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 00:13 | London, Apr 19 22:13 | New York, Apr 19 18:13
Shanghai, Apr 20 06:13 | Tokyo, Apr 20 07:13 | Sydney, Apr 20 09:13

Присяжнюк стверджує, що держзамовлення гарантує споживачам прогнозовані ціни

Присяжнюк стверджує, що держзамовлення гарантує споживачам прогнозовані ціни




21 лютого 2011 в 14:30 - Ілона Чіркова


Присяжнюк стверджує, що держзамовлення гарантує споживачам прогнозовані ціни

Цього року державою виділено кошти на форвардні закупівлі, що забезпечить виробникам часткове фінансування посівів та збут продукції за домовленою ціною.



Інструмент форвардних закупівель дозволить стимулювати обсяги виробництва. 

Про це на апаратній нараді Міністерства повідомив Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк.

Він сказав, що сьогодні держава виділила 5 млрд. грн. для форвардних закупівель. Саме таким чином вони будуть стимулювати обсяги виробництва.

Міністр також наголосив на необхідності чітких процедур попереднього замовлення.

За його словами, державне замовлення гарантує виробникам реалізацію, а споживачам - прогнозовані ціни. 

Очільник Мінагропроду наголосив, що якби кожний сільгоспвиробник знав, що країна споживає стільки-то часнику, то ця продукція була б вирощена в необхідному обсязі. На сьогоднішній день вони повинні виконати мінімальні обсяги посіву сільськогосподарських культур для потреб держави.

Він додав, що коли з бюджету виділено 5 млрд. грн. для форвардних закупівель, необхідно визначити фермерів та виробників, які отримають цей форвард у повному обсязі і зможуть поставити продукцію, тому що в грудні цього року ці кошти потрібно буде повернути державі.

Микола Присяжнюк повідомив, що Державний резерв повинен закупити з ринку мінімум 10 тисяч тонн свинини в забійній вазі з розрахунку по 13-14 гривень за кілограм.

Міністр зазначив, що станом на сьогодні вже укладено 32 угоди з переробними підприємствами.

Крім того, він наголосив на важливості спорудження овочесховищ так, що спорудження овочесховищ забезпечить країну часником, цибулею та іншими овочами, левова частка яких сьогодні – імпортовані.

Присяжнюк стверджує, що держзамовлення гарантує споживачам прогнозовані ціни


Новини Статті Аналітика
"Хліб Інвестбуд" розпочинає другий етап форвардних закупівель на 335 млн. грн. Особливості інноваційного розвитку галузі тваринництва в Україні Особливості інноваційного розвитку галузі тваринництва в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
На форвардні закупівлі цукру уряд виділив 680 млн гривень На форвардні закупівлі цукру уряд виділив 680 млн гривень Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Вінниччина майже удвічі збільшить посіви гречки Вінниччина майже удвічі збільшить посіви гречки Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Азаров заявив, що продаж сільгоспземель буде передбачати певні обмеження Азаров заявив, що продаж сільгоспземель буде передбачати певні обмеження Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Хліб Інвестбуд" розпочинає форвардні закупівлі зерна на 5 млрд грн. Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті