Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 11:58 | London, Apr 24 09:58 | New York, Apr 24 05:58
Shanghai, Apr 24 17:58 | Tokyo, Apr 24 18:58 | Sydney, Apr 24 20:58

Агропромисловий комплекс

RSS стрічка

 

Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т.

Зокрема, за прогнозами USDA, урожай фуражного зерна буде зібрано 33,325 млн тонн, включаючи 28 млн тонн кукурудзи.

 
Способи законно купити землю с/г призначення.

В 80% випадків учасники ринку земель сільськогосподарського призначення обходять мораторій, використовуючи цілком легальні способи, які можна простежити з аналізу норм земельного законодавства. 

 

 

 
 
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники

Міністерство аграрної політики та продовольства передбачить у державних програмах підтримки вітчизняного виробника компенсацію зберігання сільськогосподарської продукції та популяризуватиме серед фермерів традицію замороження овочів і фруктів.

 
 
В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії

Україна має всі можливості збільшити щорічне виробництво олійних до 2015-2016 років до 15 мільйонів тонн, м'яса - до 4 мільйонів тонн і молока - до 18 мільйонів тонн.

 
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село

Найбільш перспективним застосуванням для іспанських інвестицій в Україні є агропромисловий сектор.

 
Україна замiнює експортнi квоти на зерно митом

Україна замiнює експортнi квоти на зерно митом, розмiр якого буде скорочено в 2012 роцi.

 
Присяжнюк озвучив прогноз експорту зерна

Україна в 2011-2012 маркетинговому році, який починається 1 липня, планує експортувати 8-9 млн. тонн пшениці, 5-6 млн. тонн ячменю і в рамках 4 млн. тонн кукурудзи, а сумарно - 19-20 млн. тонн зернових.

 
"Нібулон" відновив закупівлі зерна

Найбільший український зернотрейдер за підсумками декількох минулих сезонів - компанія "Нібулон", яка кілька місяців тому зупинила закупівлі зернових через переповненість потужностей зі зберігання, відновлює торговельну діяльність.

 
Україна скасувала квоти на експорт зернових

Україна скасувала квоти на експорт всіх видів зернових. Про це заявив міністр аграрної політики Микола Присяжнюк.

 
Азаров доручив міністерствам забезпечити АПК добривами

Прем‘єр-міністр України Микола Азаров доручив профільним міністерствам розробити довготермінову державну програму по забезпеченню агропромислового комплексу добривами. Про це він заявив відкриваючи засідання уряду.

 
Росія і Україна одночасно знімуть обмеження на експорт зерна

Росія готується з 1 липня зняти заборону на експорт зерна. Про це із посиланням на джерело в уряді у вівторок повідомили відразу кілька російських видань.

 
Україна може експортувати близько 20 млн. т. зернових

Україна експортує близько 20 млн т зернових в 2011-2012 МР. Такий прогноз в ході прес-конференції висловив президент Української зернової асоціації (УЗА) Володимир Кліменко.

 
Аграрії просять Януковича ветувати мита на експорт зерна

Аграрії закликають президента Віктора Януковича ветувати закон, що передбачає введення мит на експорт зерна.

 
У Азарова хочуть боротися з безробіттям будівництвом сучасних овочесховищ

Аграрний сектор поки є однією із перспективних галузей в економіці країни щодо забезпечення громадян роботою.

 
Зернотрейдери прогнозують зниження цін на зерно після введення мит

Після прийняття Верховною радою закону про запровадження експортного мита на зерно, ціни на зернові, а саме на кукурудзу, можуть знизитися.

 
Мінагропрод планує виділити 500 мільйонів гривень для компенсації кредитів аграріям

Мінагропрод планує додатково виділити 500 мільйонів гривень для компенсації кредитів сільгосппідприємствам.

 
Україна прогнозують врожай зернових більше 45 мільйонів тонн

Урожай зерна в Україні в поточному році буде значно більше 45 мільйонів тонн.

 
Верховна рада обклала митом експорт зерна

Верховна рада прийняла у другому читанні і в цілому урядовий законопроект №8321, яким встановлюються мита на експорт зернових у розмірі від 9 до 14%.

 
"Хліб Інвестбуд" розпочинає другий етап форвардних закупівель на 335 млн. грн.

Компанія "Хліб Інвестбуд", згідно підписаної 4 березня 2011 р. угоди з Аграрним фондом України, отримала наступний транш коштів в сумі 335 млн грн для виконання другого етапу форвардних закупівель зерна до державного інтервенційного фонду. Про це повідомляє прес-служба "Хліб Інвестбуду".

 
"Укрзернопром Агро" в 2011 р. збільшила площу ярих культур на 10%

"Укрзернопром Агро", дочірня компанія MCB Agricole Holding AG, в 2011 р. збільшила площу ярих культур на 10% - до 33 тис. га. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 
Індекс обсягу сільськогосподарського виробництва України за 4 місяці виріс на 4%

Індекс обсягу сільськогосподарського виробництва України за 4 місяці 2011 р. порівняно з відповідним періодом 2010 р. виріс на 4%, у тому числі в сільськогосподарських підприємствах - на 9,3%, у господарствах населення зменшився на 0,6%. Про це повідомляє Державна служба статистики.

 
Україна може в найближчі тижні скасувати квоти на експорт пшениці

Україна може в найближчі тижні скасувати квоти на експорт пшениці в 2010-2011 маркетинговому році. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров в інтерв'ю агентству Reuters.

 
Україна в 2011-2012 роках може збільшити експорт пшениці в 2,4 рази

Експорт пшениці України в 2011-2012 маркетинговому році може скласти 8,5 млн тонн, проти 3,5 млн тонн у попередньому періоді. Такий прогноз опублікований у звіті Міністерства сільського господарства США (USDA).

 
Світовий банк і Raiffeisen нададуть гарантії сільгоспвиробникам Україні на 140 млн. доларів

Міжнародна фінансова корпорація (IFC) та "Райффайзен банк Аваль" нададуть гарантії українським фермерам на 70 млн дол. кожна, передає Bloomberg.

 
Аграріям хочуть ввести податкові канікули

Для підприємств агропромислового комплексу пропонується ввести податкові канікули.

 
Площа українських виноградників може зростати на 10% щороку

Площа українських виноградників може зростати на 10% щороку, за умови залучення інвестицій, створення системи обліку та потужностей для зберігання врожаю.

 
Зернотрейдери готуються експортувати кукурудзу

У той же день, як набула чинності постанова про скасування квотування експорту кукурудзи, зерноторгові компанії почали підготовку поставок за кордон.

 
Вінниччина майже удвічі збільшить посіви гречки

Сільськогосподарські підприємства Вінницької області мають намір збільшити в 2011 році у порівнянні з 2010 роком площі посівів гречки на 82,89%, або на 12,376 тис. га, - до 27,307 тис. га.

 
ООН прогнозує Україні рекордний врожай зерна

В Росії та Україні різко зросте врожай зерна цього року після найсильнішої посухи минулого літа. Про це заявив старший економіст і аналітик ринку зерна в Продовольчій і сільськогосподарській організації ООН (ФАО).

 
Скасовано квоти на експорт кукурудзи

Постанова про скасування квотування експорту кукурудзи набула чинності. Текст цього документа опубліковано в "Урядовому кур'єрі".

 
"Хліб Інвестбуд" накупив пшениці, жита і гречки на 1,5 млрд грн.

Станом на 29 квітня 2011 р. компанія "Хліб Інвестбуд" освоїла в повному обсязі державний транш у розмірі близько 1,5 млрд грн на закупівлю продовольчої пшениці (836 тис. т), жита (22 тис. т), і гречки (1 тис 677 т). Про це на сьогоднішній конференції заявив гендиректор Роберт Бровді.

 
Міністерство аграрної політики стало міністерством продовольства

4 травня набув чинності указ президента "Про Міністерство аграрної політики і продовольства України" N500/2011 від 23 квітня 2011 року.

 
Україна куплятиме вівсянку в сусідів

Керівництво Державної продовольчо-зерновий корпорації Україні розглядає можливість закупівлі на внутрішньому ринку зерна вівса для переробки на крупу і пластівці.

 
Уряд оприлюднив постанову про скасування кукурудзяних квот

Уряд оприлюднив постанову про скасування квотування експорту кукурудзи. Квотування повинно було діяти до 30 червня, йдеться в повідомленні на сайті уряду.

 
Янукович ветував продаж зернових квот

Президент Віктор Янукович 28 квітня ветував закон, що передбачає продаж квот експорту зерна і продуктів його переробки на аукціонах. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

 
Янукович ветував продаж зернових квот на аукціонах

Президент Віктор Янукович 28 квітня ветував закон, що передбачає продаж квот експорту зерна і продуктів його переробки на аукціонах. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

 
Міністерство аграрної політики прогнозує зростання експорту зерна

Міністерство аграрної політики і продовольства прогнозує експорт зернових культур на рівні 19-20 млн. тонн у 2011/2012 маркетинговому році (липень 2011-червень 2012).

 
Селяни стверджують, що влада примушує їх сіяти малорентабельні культури

Аграрії низки областей скаржаться на тиск з боку місцевої влади, яка намагається нав'язати їм виробництво дефіцитних і стратегічно-важливих, але при цьому малорентабельних культур під приводом дотримання сівозміни.

 
Кабмін хоче в промислових масштабах виробляти картоплю

Уряд має намiр сприяти масштабному виробництву картоплi, розробивши вiдповiдну державну програму.

 
Кабмін скасував квоти на експорт кукурудзи

Кабінет міністрів України на сьогоднішньому засіданні відмінив квоти на експорт кукурудзи. Про це заявила перший заступник голови Адміністрації Президента України Ірина Акімова.

 
Азаров готовий скасувати квоти на експорт кукурудзи

Україна забезпечила достатні запаси і зберегла цінову стабільність на ринку зерна, тому може розглянути питання про лібералізацію експортної політики. Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, відкриваючи засідання уряду у середу.

 
В ООН кажуть, що зернові квоти нашкодять Україні

Квоти на експорт зерна можуть негативно позначитися на розвитку сільського господарства та продовольчій безпеці у віддаленій перспективі.

 
Мінагропрод обіцяє цього року завалити ринок крупами

Прогнозоване виробництво круп’яних культур цього року зросте на 228 тис. тонн в порівнянні з 2010 роком. Це стало можливим завдяки результативній державній стратегії, спрямованій на підтримку вітчизняного виробника, забезпечення українських аграріїв посівним матеріалом та агрохімією перед початком весняно-польових робіт та посівної кампанії.

 
Китай хоче, щоб Україна знову дозволила йому ввозити в країну худобу

Китай сподівається на якнайшвидше повне зняття Україною заборони на ввезення з Китаю жуйних тварин і відповідної сировини.

 
Обсяг виробництва пшениці в Україні в 2011-2012 м.р. може зрости на 16%

Обсяг виробництва пшениці в Україні в 2011-2012 маркетинговому році може склав 19,6 млн т, що на 16% більше врожаю в 16,845 млн т, очікуваного в цьому році.

 
Запаси зерна в Україні нижчі, ніж рік тому

Запаси зерна в аграрних підприємствах України (крім малих) і підприємствах, що займаються його зберіганням і переробкою, до 1 квітня 2011 року склали 10,1 млн. тонн - на 2% менше у порівнянні з аналогічною датою 2010 року. Про це йдеться у повідомленні Державної служби статистики.

 
Прибутковість сільського господарства України можна збільшити у 14 разів

За розрахунками національного наукового центру "Інститут аграрної економіки", формування прозорих взаємовідносин на ринку земельних ресурсів дозволить збільшити прибутковість сільського господарства України до 70 млрд грн при сьогоднішніх 5 млрд грн. Про це сьогодні йшлося на засіданні Науково-технічної ради Міністерства аграрної політики та продовольства України, повідомляє прес-служба Мінагропроду.

 
Кабмін пропонує ВР запровадити 9-14% мито на експорт зерна до 2012 р.

У Верховній Раді України (ВР) зареєстрований урядовий законопроект, що передбачає введення до 1 січня 2012 р. 9% мито на експорт пшениці, 12% - кукурудзи і 14% - на експорт ячменю.

 
Вісті з України знизили світові ціни на пшеницю

Ф'ючерси на пшеницю станом на 15 квітня знизилися в ціні п'ятий день поспіль у зв'язку зі спекуляціями про більш високі обсяги поставок зерна з України, що надалі може підвищити світову пропозицію зерна.

 
Україна, Росiя та Казахстан знову заговорили про зерновий пул

Україна, Росiя та Казахстан ведуть переговори для створення зернового пулу.

 
Сторінки:
1

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті