Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 04:14 | London, Apr 19 02:14 | New York, Apr 18 22:14
Shanghai, Apr 19 10:14 | Tokyo, Apr 19 11:14 | Sydney, Apr 19 13:14

П’ять міст України матимуть оптові агроринки



11 січня 2011 в 17:26 - Ілона Чіркова


П’ять міст України матимуть оптові агроринки

В Україні до жовтня 2011 року з'являться оптові ринки сільгосппродукції в п'яти містах. Про це повідомив директор департаменту розвитку аграрного ринку України Міністерства аграрної політики і продовольства Анатолій Розгон.



За словами чиновника, програма будівництва мережі оптових ринків, яку уряд започаткував у минулому році, буде досить вагомим стабілізуючим чинником, який дозволить структурувати ринок овочевої продукції і впорядкувати його в майбутньому.

Розгон повідомив, що вже, начебто, будівництво п'яти ринків планується. У липні будуть введені перші черги і до жовтня деякі ринки почнуть роботу. Це буде першим камінцем у напрямку стабілізації такого резонансного ринку.

Він прогнозує, що за допомогою цих ринків вдасться значно знизити обсяг імпортованої сільськогосподарської продукції в Україну. Розгон пояснив, що на сьогоднішній день українські супермаркети займаються продажем продукції, що імпортується, оскільки на відміну від української, ця продукція поставляється з чітко визначеним обсягом, у чітко визначені терміни і з чітко певною якістю.

За словами чиновника, в Україні діяльність на таких умовах поки неможлива, проте формування мережі оптових ринків допоможе забезпечити накопичення, зберігання і просування продукції згідно з європейськими, а також світовими нормами і вимогами. Таким чином, залежність від імпорту суттєво зменшиться.

Також Розгон уточнив, що містами, в яких за попередніми планами мають з'явитися такі ринки, стануть Львів, Київ, Донецьк, Харків і Запоріжжя.

В 2011 році в Україні буде створено оптовий ринок агропродукції. Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров. За його словами, в Міністерстві агропромислової політики сьогодні сконцентровані значні фінансові ресурси, і уряд, відповідно, безкомпромісно просить за їх грамотне та ефективне використання.

За словами Азарова, в 2010 році уряд докладе максимальних зусиль для забезпечення прискореного розвитку галузі АПК і створить належні умови для проведення посівних робіт, укладання форвардних контрактів і розширення можливостей ринкової реалізації сільгосппродуктів.

Один з ринків буде побудований в Києво-Святошинському районі Київської області. Перша черга ринку почне працювати влітку 2011 року і надасть можливість реалізовувати свою продукцію українським сільськогосподарським товаровиробникам. Завозити туди свою продукцію зможуть аграрії як Київської області, так і інших регіонів.

П’ять міст України матимуть оптові агроринки


Новини Статті Аналітика
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Особливості інноваційного розвитку галузі тваринництва в Україні Особливості інноваційного розвитку галузі тваринництва в Україні Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Огляд українських ринків за 23.03.2011. Несміливе зростання Огляд українських ринків за 23.03.2011. Несміливе зростання
Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Огляд українських ринків за 21.03.2011. Ринки впевнено зростають Огляд українських ринків за 21.03.2011. Ринки впевнено зростають
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Міжнародні експерти скептично оцінюють перспективи української економіки Міжнародні експерти скептично оцінюють перспективи української економіки Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті