Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 12:59 | London, Apr 24 10:59 | New York, Apr 24 06:59
Shanghai, Apr 24 18:59 | Tokyo, Apr 24 19:59 | Sydney, Apr 24 21:59

На цьогорічну посівну кампанію потрібно близько 23 млрд. гривень

На цьогорічну посівну кампанію потрібно близько 23 млрд. гривень




11 січня 2011 в 20:35 - Роман Зайцев


На цьогорічну посівну кампанію потрібно близько 23 млрд. гривень

На проведення комплексу весняно-польових робіт у 2011 році в Україну, за попередніми даними, необхідно близько 23 млрд. гривень.



Повідомив директор департаменту ринків рослинництва Міністерства аграрної політики і продовольства Олександр Демидов, інформує "Інтерфакс".

"Понад 23 млрд. гривень буде необхідно для проведення весняно-польових робіт, але це попередні дані", - сказав він.

Демидов вважає, що ця сума, швидше за все, зросте через підвищення цін на мінеральні добрива, паливо та інші ресурси.

Він очікує, що до 40% потреби в коштах на посівну аграрії забезпечать за рахунок власних ресурсів, близько 20% - кредитів комерційних банків, інше - буде профінансовано з державного та місцевих бюджетів.

Зокрема, за словами Демидова, Мінагропрод планує дотувати виробництво сільськогосподарських культур, переважно круп'яних.

Крім цього, очікується, що в 2011 році буде відновлено 30% компенсація з держбюджету вартості сільськогосподарської техніки.

Демидов також повідомив, що в даний час запаси мінеральних добрив у сільськогосподарських підприємствах становлять близько 20% від потреби на весняну посівну, яка оцінюється в 797 тис. тонн.

Він також повідомив, що аграрії мають у своєму розпорядженні 100 тис. тонн дизельного палива з необхідних 434 тис. тонн і 24 тис. тонн бензину з 112 тис. тонн.

Він не виключив, що потреби аграріїв в мінеральних добривах будуть частково забезпечені за рахунок їх реалізації з Аграрного фонду.

Директор департаменту також зазначив, що, за попередніми даними регіонів, в цьому році загальні посівні площі в Україну склав 26,8 млн. га, що практично відповідає торішньому рівню, у тому числі під зерновими - 15,6 млн. тонн.

На цьогорічну посівну кампанію потрібно близько 23 млрд. гривень


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Азаров доручив міністерствам забезпечити АПК добривами Азаров доручив міністерствам забезпечити АПК добривами Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія і Україна одночасно знімуть обмеження на експорт зерна Росія і Україна одночасно знімуть обмеження на експорт зерна Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Україна може експортувати близько 20 млн. т. зернових Україна може експортувати близько 20 млн. т. зернових У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті