Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 12:29 | London, Apr 16 10:29 | New York, Apr 16 06:29
Shanghai, Apr 16 18:29 | Tokyo, Apr 16 19:29 | Sydney, Apr 16 21:29

Митниця дозволить експорт після отримання зернових квот

Митниця дозволить експорт після отримання зернових квот
Рейтинг: 0
Голосів: 0




20 жовтня 2010 в 17:50 - Роман Зайцев


Митниця дозволить експорт після отримання зернових квот

Факт навантаження зерна в судно або портовий елеватор для подальшого його експорту не є підставою для митного оформлення.



Експортеру всерівно необхідно отримати ліцензію на експорт у межах встановлених урядом квот.

Про це повідомив глава Державної митної служби Ігор Калєтнік, передає "Інтерфакс-Україна".

"На сьогоднішній день зерно, яке було додано в портах у пароплави, буде оформлятися згідно з постановою Кабінету міністрів про квотування", - сказав він на засіданні "круглого столу" в Держмитслужбі в середу.

За словами Калєтніка, після того як суб‘єкт зовнішньоекономічної діяльності отримає квоту на вивіз і подасть її згідно з вимогами чинного законодавства до митної служби, "ми зробимо митне оформлення".

Голова Держмитслужби в черговий раз відкинув звинувачення учасників ринку в створенні перешкод для експорту зерна, відзначивши, що відомство, навпаки, підтримувало експорт.

Як повідомлялося, Україна ввела до 31 грудня 2010 року квоти на експорт 2,7 млн. тонн зерна.

Документом встановлені квоти на експорт пшениці і суміші пшениці і жита (меслин), полби об‘ємом 0,5 млн. тонн, кукурудзи - 2 млн. тонн, ячменю - 0,2 млн. тонн і жита - 1 тис. тонн. Квота на експорт гречки встановлена в об‘ємі 1 тис. тонн.

Квоти введені до 31 грудня 2010 року.

Митниця дозволить експорт після отримання зернових квот


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті