Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 08:09 | London, Apr 19 06:09 | New York, Apr 19 02:09
Shanghai, Apr 19 14:09 | Tokyo, Apr 19 15:09 | Sydney, Apr 19 17:09

МВФ погрожує, що іноземні інвестори підуть з українського ринку зернотрейдерів

МВФ погрожує, що іноземні інвестори підуть з українського ринку зернотрейдерів
Рейтинг: 0
Голосів: 0




27 лютого 2011 в 11:12 - Роман Зайцев


МВФ погрожує, що іноземні інвестори підуть з українського ринку зернотрейдерів

У разі прийняття законопроекту №8053, який передбачає впровадження державної монополії на ринку експорту аграрної продукції, призведе до фактичного усунення приватних зернотредеров з ринку.



Така заява міститься в листі Міжнародного валютного фонду, Світового банку та Європейського банку реконструкції та розвитку, спрямованого прем‘єр-міністру України Миколі Азарову та міністру аграрної політики і продовольства Миколі Присяжнюку, повідомляє "АПК-Інформ".

У листі наголошується, що "трейдери, які ведуть діяльність в Україні, уже і так значно постраждали від введення квот".

"Вищевказаний законопроект посилає негативні сигнали інвесторам, які розглядають можливість довгострокових інвестицій у виробництво і переробку зернових, а також важливу зернову інфраструктуру", - говориться в документі.

"Внаслідок цього довіра до українського інвестиційного клімату помітно знижується, і ціла низка існуючих або потенційних клієнтів наших організацій уже призупиняє реалізацію інвестиційних програм. Деякі з них розглядають можливість повного виходу з Україною", - відзначають у міжнародних організаціях.

Представники цих організацій настійно просять прем‘єр-міністра України ще раз проаналізувати можливості наслідків прийняття цього законопроекту.

Відзначається, що Україна сьогодні має унікальну можливість стати одним із основних постачальників продовольства у світі, але для цього зерновому сектору необхідний приплив значних обсягів довгострокового приватного капіталу.

МВФ погрожує, що іноземні інвестори підуть з українського ринку зернотрейдерів


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті