Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 21:24 | London, Apr 19 19:24 | New York, Apr 19 15:24
Shanghai, Apr 20 03:24 | Tokyo, Apr 20 04:24 | Sydney, Apr 20 06:24

Міністерством було підписано Меморандум порозуміння з виробниками крупи гречаної

Міністерством було підписано Меморандум порозуміння з виробниками крупи гречаної




11 лютого 2011 в 12:18 - Ілона Чіркова


Міністерством було підписано Меморандум порозуміння з виробниками крупи гречаної

08.02.2011 року між Міністерством аграрної політики та продовольства України підписано Меморандум порозуміння з виробниками крупи гречаної.



У вказаному документі Міністерство взяло на себе зобов’язання сприяти забезпеченню стабільної ситуації на  ринку крупи гречаної шляхом запровадження ринкових  заходів щодо збалансування економічних  інтересів держави, сільськогосподарської та переробної сфер виробництва та внутрішнього споживання; вживати разом з представниками компаній, що діють на ринку круп механізми стабілізації цін на круп’яну продукцію; сприяти створенню рівних умов доступу учасників ринку крупи гречаної до державної фінансової підтримки, яка надається, зокрема, через механізм здешевлення кредитів; забезпечувати закупівлю зерна гречки до державного інтервенційного фонду в обсягах, визначених діючим законодавством та її реалізацію переробним підприємствам для переробки та подальшого забезпечення роздрібних мереж по стабільних цінах; стимулювати збільшення посівів гречки та обсягів її переробки, нарощування обсягів її експорту; сприяти створенню громадського професійного об’єднання виробників круп’яних виробів.

Зі свого боку виробники крупи гречаної зобов’язуються стабільно та безперебійно забезпечувати потребу внутрішнього ринку крупи гречаної;  забезпечувати своєчасне інформування органів державної влади стосовно  поточної ситуації  на ринку крупи гречаної; протягом І та ІІ кварталів 2011 року забезпечити закупівлю зерна гречки у сільгосптоваровиробників за цінами до 8000 грн/т (в заліковій вазі з доставкою на підприємство) та реалізацію крупи гречаної для підприємств системи роздрібної торгівлі за оптово-відпускними цінами, що не перевищують 12,60 грн. за одну тонну з урахуванням ПДВ на умовах "франко-завод"; розробляти пропозиції та сприяти реалізації заходів, спрямованих на стабільне зростання виробництва зерна гречки, брати участь у підготовці проектів законодавчих та нормативно-правових актів, необхідних для забезпечення функціонування галузі, з метою підвищення її ефективності, збільшення прибутковості, а також зростання надходжень до бюджетів усіх рівнів та соціальних фондів;надавати достовірну інформацію щодо обсягів виробництва та наявних  обсягів зерна гречки та крупи гречаної і брати участь у проведенні аналізу наданої інформації;ініціювати створення громадського професійного об’єднання виробників круп’яних виробів з метою координації роботи підприємств галузі.

Загалом очікується, що підписання Меморандуму дасть можливість сформувати споживчу ціну на крупу гречану на рівні 13,90-14,00 грн/кг.

В більшості торгівельних мереж крупа гречана вже знизилася в ціні з майже 20 грн/кг до 13,90-13,99 грн/кг.

Крім того, за даними оперативного моніторингу цін станом на 08.02.2011, роздрібні ціни на крупу гречану знизилися на 4 відс. у порівнянні з 04.02.2011 та становлять 15,13 грн/кг проти 15,81 грн/кг.

Міністерством було підписано Меморандум порозуміння з виробниками крупи гречаної


Новини Статті Аналітика
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Особливості інноваційного розвитку галузі тваринництва в Україні Особливості інноваційного розвитку галузі тваринництва в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна скасувала квоти на експорт зернових Україна скасувала квоти на експорт зернових Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна може експортувати близько 20 млн. т. зернових Україна може експортувати близько 20 млн. т. зернових Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Надра України" і Eni Ukraine Holdings підписали меморандум про взаєморозуміння Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Україна прогнозують врожай зернових більше 45 мільйонів тонн Україна прогнозують врожай зернових більше 45 мільйонів тонн Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті