Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 09:22 | London, Apr 25 07:22 | New York, Apr 25 03:22
Shanghai, Apr 25 15:22 | Tokyo, Apr 25 16:22 | Sydney, Apr 25 18:22

Мінекономіки заявляє, що основною причиною зростання цін на гречку її недосів у 2010 р.

Мінекономіки заявляє, що основною причиною зростання цін на гречку її недосів у 2010 р.




14 лютого 2011 в 11:34 - Ілона Чіркова


Мінекономіки заявляє, що основною причиною зростання цін на гречку її недосів у 2010 р.

Про це сказав перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Вадим Копилов.



Він заявив, що взяти ту ж гречку - ціни на неї лише в січні нинішнього року зросли в Україні на 21,3%. А всього з початку минулого року - на 200%. Основна причина: мало посіяли в минулому році.

Заступник міністра також повідомив, що ціна на гречку почала зростати при зменшенні запасів цієї культури, а найбільшу надбавку в її ціні становить фасування.

За словами Копилова, гречка не є ключовим продуктом харчування, але вона все ж таки традиційно входить до продовольчого кошика жителів України, Росії та Білорусі.

Споживання гречки в Україні становить 2,9 кг на людину на рік.

Також Копилов нагадав, що в України вже є домовленості з Китаєм про постачання гречки і в даний час ведуться переговори.

Стосовно ж майбутнього сезону перший заступник міністра повідомив, що Міністерство аграрної політики і продовольства вжило заходів, щоб виробництво гречки в Україні було достатнім і навіть вище рівня споживання.

Міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк вважає, що зростання цін і ажіотажний попит на гречку виник через політичні та інформаційні спекуляції.

Мінекономіки заявляє, що основною причиною зростання цін на гречку її недосів у 2010 р.


Новини Статті Аналітика
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Особливості інноваційного розвитку галузі тваринництва в Україні Особливості інноваційного розвитку галузі тваринництва в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Посуха у Європі загрожує черговим зростанням цін на продукти Посуха у Європі загрожує черговим зростанням цін на продукти Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україна скасувала квоти на експорт зернових Україна скасувала квоти на експорт зернових Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Україна може експортувати близько 20 млн. т. зернових Україна може експортувати близько 20 млн. т. зернових Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті