Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 10:50 | London, Apr 19 08:50 | New York, Apr 19 04:50
Shanghai, Apr 19 16:50 | Tokyo, Apr 19 17:50 | Sydney, Apr 19 19:50

Мінекономіки оголосило про початок прийому заявок на зернові квоти

Мінекономіки оголосило про початок прийому заявок на зернові квоти
Рейтинг: 0
Голосів: 0




20 жовтня 2010 в 13:30 - Роман Зайцев


Мінекономіки оголосило про початок прийому заявок на зернові квоти

Міністерство економіки оголосило про початок прийому з 20 жовтня по 3 листопада включно заявок на отримання ліцензій на експорт зерна в рамках установлених до кінця 2010 року квот. Відповідне оголошення розміщене на веб-сайті Мінекономіки.  



Як відомо, 4 жовтня Кабінет міністрів своєю постановою затвердив квотування до 31 грудня 2010 року експорту зернових на рівні 2,7 млн. зерна.

Квота на пшеницю становить 0,5 млн. тонн, ячмінь - 0,2 млн. тонн, кукурудзу - 2 млн. тонн, жито і гречку - по 1 тис. тонн.

Затверджений цією ж постановою порядок розподілу квот передбачає, що ліцензії на експорт зерна будуть видаватися відповідно до рекомендацій спеціально створеної Міністерством економіки комісії.

Розподіл квот здійснюється на підставі поданої бажаючим експортувати зерно заявки протягом 15 календарних днів після опублікування на офіційному сайті Мінекономіки інформації про початок реєстрації заявок.

Разом із заявкою претендент на квоту повинен надати висновок Міністерства аграрної політики про наявність у нього планованого для експорту зерна і здатності його експортувати.

За оцінками експертів, Україна в поточному маркетинговому році (липень 2010 - червень 2011) може експортувати 12-15 млн. тонн зерна.

Згідно з даними Української зернової асоціації, з початку поточного маркетингового року Україна експортувала близько 4 млн. тонн зерна, у тому числі за перші 13 днів жовтня - 460 тис. тонн.

Мінекономіки оголосило про початок прийому заявок на зернові квоти


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті