Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 19:38 | London, Apr 23 17:38 | New York, Apr 23 13:38
Shanghai, Apr 24 01:38 | Tokyo, Apr 24 02:38 | Sydney, Apr 24 04:38

Мінекономіки хоче продовжити квотування експорту зерна до кінця березня

Мінекономіки хоче продовжити квотування експорту зерна до кінця березня




7 грудня 2010 в 14:41 - Роман Зайцев


Мінекономіки хоче продовжити квотування експорту зерна до кінця березня

Міністерство економіки України має намір продовжити дію квот на експорт зерна до 31 березня 2011 р., збільшити квоту на експорт пшениці на 500 тис. т і кукурудзи на 1 млн т, і не поширювати обсяги встановлених квот на насіннєві та гібридні сорти зернових.



У зв‘язку з цим пропонується внести відповідні зміни до постанови Кабінету міністрів України від 4 жовтня 2010 р. № 938 і визнати постанову від 10 листопада 2010 р. № 1046 такою, що втратила силу. Відповідний проект постанови розміщений на офіційному веб-сайті Мінекономіки.

У той же час минулого тижня перший заступник міністра економіки Анатолій Максюта заявив, що Мінекономіки України не готує пропозиції про продовження квотування експорту зернових. "Поки ми працюємо за тією квотою, яка є. Частина її ще не розподілена, тому що немає заявок. Пропозиції щодо продовження обмежень, принаймні, в нашому Міністерстві не розробляються", - сказав А.Максюта. Крім того, він заявив, що термін розгляду урядом проекту постанови, яку розробляє Мінекономіки про можливий експорт зернових в країни, з якими Україна підписала угоду про Зону вільної торгівлі (ЗВТ), ще не затверджений.

Раніше міністр агрополітики Микола Присяжнюк заявляв, що в Україні квота на експорт зерна продовжиться після нового року - до кінця поточного маркетингового року.

Нагадаємо, Кабмін на період до 31 грудня ц.р. ввів квоти на експорт пшениці і суміші пшениці і жита (меслін) в обсязі 500 тис. т, кукурудзи - 2 млн т, ячменю - 200 тис. т, жита і гречки - по 1 тис. т.

Мінекономіки хоче продовжити квотування експорту зерна до кінця березня


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Українські експортери залишають Європу Українські експортери залишають Європу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті