Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 15:02 | London, Apr 25 13:02 | New York, Apr 25 09:02
Shanghai, Apr 25 21:02 | Tokyo, Apr 25 22:02 | Sydney, Apr 26 00:02

МінАПК прогнозує врожай зерна на рівні 42 млн. тонн

МінАПК прогнозує врожай зерна на рівні 42 млн. тонн
Рейтинг: 0
Голосів: 0




15 березня 2011 в 09:40 - Роман Зайцев


МінАПК прогнозує врожай зерна на рівні 42 млн. тонн

Міністерство аграрної політики і продовольства прогнозує врожай зерна в 2011 році на рівні 42 млн. тонн.



Про це повідомив директор департаменту розвитку аграрного ринку Мінагропрода Анатолій Розгон в ході засідання Економічної ради Українського союзу промисловців і підприємців, передає УНІАН.

"Те, що буде цього року, була орієнтовно цифра названа 42 млн. тонн зерна", - повідомив Розгон, додавши, що є різні оцінки майбутнього врожаю, в тому числі і на рівні 45 млн. тонн.

На думку Розгона, одержання врожаю зерна в 42 млн. тонн дозволить Україні експортувати 17-18 млн. тонн.

При цьому, за його словами, якщо ситуація на Близькому Сході буде розвиватися далі тим же чином, то попит на українське зерно в світі може знизитися.

У такому випадку, на думку Розгона, обсягу експорту в 17-18 млн. тонн буде достатньо для задоволення попиту на зовнішніх ринках і не буде необхідності вводити обмеження у вигляді квотування експорту.

МінАПК прогнозує врожай зерна на рівні 42 млн. тонн


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті