Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 14:30 | London, Apr 20 12:30 | New York, Apr 20 08:30
Shanghai, Apr 20 20:30 | Tokyo, Apr 20 21:30 | Sydney, Apr 20 23:30

Мінагрополітики закликає зернотрейдерів взяти участь у вирощуванні зерна

Мінагрополітики закликає зернотрейдерів взяти участь у вирощуванні зерна




17 листопада 2010 в 12:50 - Роман Зайцев


Мінагрополітики закликає зернотрейдерів взяти участь у вирощуванні зерна

Міністр аграрної політики України Микола Присяжнюк заявив, що Міністерство аграрної політики України закликає зернотрейдерів брати участь у вирощуванні зерна.  



Так, міністр висловив побажання, щоб зернотрейдери брали більш активну участь не тільки в торгівлі зерном, але і у вирощуванні зернових культур.

Крім того, Присяжнюк повідомив, що на початку грудня нинішнього року буде проведена робоча зустріч, на якій зернотрейдерам запропонують підписувати форвардні контракти щодо зерна, починаючи з лютого, березня, квітня, "щоб вони допомогли сільгоспвиробникам виростити якісний урожай, більше врожаю, щоб можна було забезпечити продовольчу безпеку країни і виходити на зовнішні ринки".

"Я вважаю, що зернотрейдери зобов‘язані приходити на ринок зерна разом з форвардними контрактами. І зернотрейдери повинні нам допомагати в будівництві логістичної мережі зі зберігання і транспортування зернових", - зазначив міністр.

На думку Присяжнюка, через  застарілу техніку аграрії втрачають при збиранні врожаю близько 4 млн тонн зерна.

"Чому зернотрейдери сьогодні не розглядають можливості допомоги зерновиробниками у формі лізингу зернозбиральної техніки?" - поцікавився Присяжнюк.

"Ми будемо із зернотрейдерами працювати спільно, щоб ці недоліки - відсутність зернозбиральної техніки, будівництво логістики та фінансова підтримка зерновиробників, щоб ми спільно підійшли до цього питання", - підсумував міністр.

Нагадаємо, до 1 жовтня 2010 року запаси зерна в аграрних підприємствах України (крім малих) і підприємствах, що займаються його зберіганням і переробкою, склали 17,9 млн тонн, що на 24% менше  порівняно з аналогічною датою 2009 року, повідомив Державний комітет статистики .

Так, підрахували у відомстві, запаси пшениці на цих підприємствах до зазначеної дати становили 9,9 млн тонн, ячменю - 3,2 млн тонн, кукурудзи - 3,3 млн тонн і жита - 0,4 млн тонн.

Мінагрополітики закликає зернотрейдерів взяти участь у вирощуванні зерна


Новини Статті Аналітика
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Присяжнюк озвучив прогноз експорту зерна Присяжнюк озвучив прогноз експорту зерна У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Нібулон" відновив закупівлі зерна Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті