Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 15:31 | London, Apr 25 13:31 | New York, Apr 25 09:31
Shanghai, Apr 25 21:31 | Tokyo, Apr 25 22:31 | Sydney, Apr 26 00:31

Експерти вважають, що фермери повинні продавати зерно без посередників

Експерти вважають, що фермери повинні продавати зерно без посередників




3 березня 2011 в 09:55 - Роман Зайцев


Експерти вважають, що фермери повинні продавати зерно без посередників

Виробник без посередника повинен продавати свою продукцію за кордон. Про це ІМК сказав екс-міністр економіки Володимир Лановий.



"Для цього нам потрібно бути активним агентом відповідних аграрних бірж у різних країнах. Треба зареєструватися, бути учасником, брокером, мати брокерські операції з відповідними ринками, для того щоб виробник, якщо він потужний, міг встановлювати прямі зв‘язки. Щоб ця маржа або надприбутки осідали у виробника продукції, щоб ці 200 доларів, які наварюють (зернотрейдери), були в України ", - зазначив експерт.

За словами Ланового, "треба перегорнути цю піраміду доходів у аграрному секторі. Посередник можливий, але в юридичному обслуговуванні, у фрахтовому обслуговуванні, який буде мати близько 5 доларів прибутку, а не 100 і більше".

Він вважає, що такі методи ведення господарства можуть призвести до зростання врожайності як мінімум вдвічі.

Лановий наголосив, що виробники під час продажу зерна максимально можуть заробити до 7 доларів на тоні, а зернотрейдери 50 і більше.

"І ці 7 доларів, які сільські підприємства мають середнього прибутку, вони ще діляться між власником землі і підприємством. Тому що виробник орендує землю у селян і відповідно з ними потім розраховується. Це ще зменшує прибуток цього с / г підприємства. Тобто якщо говорити з економічних позицій, то прибуток отримують не виробники с / г продукції і прибуток не отримують практично власники землі. ПДВ сільськогосподарські підприємства не отримують, отримують тільки реалізатори, ці трейдери, експортери", - наголосив експерт.

Лановий зауважив, що розподіл доходів йде не у відповідності між виробником і зернотрейдером і це спотворює вартість землі.

Експерти вважають, що фермери повинні продавати зерно без посередників


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті