Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 19:34 | London, Apr 16 17:34 | New York, Apr 16 13:34
Shanghai, Apr 17 01:34 | Tokyo, Apr 17 02:34 | Sydney, Apr 17 04:34

Держкомрезерв придбав понад 70 тисяч тонн зерна

Держкомрезерв придбав понад 70 тисяч тонн зерна




13 грудня 2010 в 11:45 - Роман Зайцев


Держкомрезерв придбав понад 70 тисяч тонн зерна

Державний комітет з державного матеріального резерву закупив у рамках плану освіження ресурсів держрезерву 73 тис. тонн зерна. Про це ідеться у повідомленні прес-служби Держкомрезерву.



"Щодня в держрезерв закладається 2-3 тис. тонн зерна, на сьогодні вже закладено 73 тис. тонн", - ідеться у повідомленні.

Також, згідно із повідомленням, в резерв держави комітет закупив 65 тис. тонн м'ясних продуктів, 100 тис. банок консервів, ще 400 тис. будуть закуплені в найближчим часом.

Держкомрезерв також планує до початку 2011 року перевести всі запаси на зберігання виключно на підприємствах системи держрезерву.

"Це дозволить нам уникнути помилок минулих років, поліпшити якість зберігання запасів, посилити контроль за їх зберіганням", - цитує прес-служба слова керівника комітету Юрія Благодира.

Він також доручив керівникам державних підприємств системи держрезерву скласти план модернізації кожного підприємства.

"Програму технічної модернізації системи держрезерву ми будемо презентувати в 2011 році, шукати для її виконання бюджетні та банківські ресурси", - сказав він.

За словами керівника Держкомрезерву, в першу чергу потребують модернізації борошномельні і холодильні підприємства, а також сховища пально-мастильних матеріалів.

Держкомрезерв придбав понад 70 тисяч тонн зерна


Новини Статті Аналітика
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Присяжнюк озвучив прогноз експорту зерна Присяжнюк озвучив прогноз експорту зерна У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Нібулон" відновив закупівлі зерна Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті