Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 10:28 | London, Apr 20 08:28 | New York, Apr 20 04:28
Shanghai, Apr 20 16:28 | Tokyo, Apr 20 17:28 | Sydney, Apr 20 19:28

Держкомрезерв хоче закупити гречку

Держкомрезерв хоче закупити гречку




4 лютого 2011 в 16:09 - Роман Зайцев


Держкомрезерв хоче закупити гречку

Державний комітет із матеріального державного резерву планує в 2011 році закупити в державний резерв гречану крупу.



Про це заявив директор департаменту Держрезерву Тимур Свиридовський, повідомляє агентство "УНІАН".

"Запаси гречаної крупи в держрезерві планується створити в поточному році. Кількість крупи, яка буде закуплена, визначиться після остаточного вирішення питання фінансування закупівлі матеріальних цінностей до державного резерву в 2011 році", - повідомив він.

Свиридовський зазначив, що протягом останніх років цінова ситуація на ринку зерна гречки була стабільною, бо в Держматрезерв гречка та гречана крупа не закуповувалася.

Але з огляду на ажіотажного попиту населення на гречану крупу в II півріччі 2010 року, відповідно до доручення прем‘єр-міністра Миколи Азарова, Держкомрезерву (попереднику Агентства з державного резерву) необхідно було забезпечити створення запасу круп, в тому числі, крупи гречаної, у державному матеріальний резерв.

Він пояснив, що державне агентство резерву здійснює накопичення, зберігання і відпуск виключно тих матеріальних цінностей, які включені в номенклатуру товарно-матеріальних цінностей (ТМЦ) держрезерву, який затверджується урядом.

Для забезпечення виконання цього доручення, була підготовлена нова номенклатура матеріальних цінностей державного резерву, яка затверджена постановою Кабінету міністрів від 27 жовтня 2010 року, і до якої включені крупи.

"У зв‘язку з тривалістю процедури закупівлі матеріальних цінностей за державні кошти (відповідно до вимог закону "Про здійснення закупівель") і закінченням бюджетного року, в 2010 році фактичні запису крупи гречаної в державному резерві створені не були", - зазначив Свиридовський.

Держкомрезерв хоче закупити гречку


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Розвиток інноваційної інфраструктури рибних господарств Херсонської області Розвиток інноваційної інфраструктури рибних господарств Херсонської області Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нібулон" відновив закупівлі зерна Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Азаров доручив міністерствам забезпечити АПК добривами Азаров доручив міністерствам забезпечити АПК добривами Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія і Україна одночасно знімуть обмеження на експорт зерна Росія і Україна одночасно знімуть обмеження на експорт зерна Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті