Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 18:45 | London, Apr 23 16:45 | New York, Apr 23 12:45
Shanghai, Apr 24 00:45 | Tokyo, Apr 24 01:45 | Sydney, Apr 24 03:45

Азаров пообіцяв при гарному врожаї не накладати обмеження на експорт зерна

Азаров пообіцяв при гарному врожаї не накладати обмеження на експорт зерна
Рейтинг: 0
Голосів: 0




8 квітня 2011 в 13:40 - Роман Зайцев


Азаров пообіцяв при гарному врожаї не накладати обмеження на експорт зерна

Прем'єр Азаров пообіцяв не накладати обмеження на експорт зерна, якщо врожай не підведе.



Такі заяви прем‘єр-міністр Микола Азаров зробив під час зустрічі із заступником міністра фінансів США Крістофером Смартом, передає "Радіо свобода".

Торішнє зернове ембарго Азаров пояснив аномальною посухою в Україні та дефіцитом зерна у світі. На його думку, вжиті заходи дозволили утримати внутрішню ціну на хліб нижчою, ніж у країнах Євросоюзу.

Азаров зазначив, що перехідні запаси зерна в Україні становлять понад півтора мільйона тонн, до того ж вже почалися форвардні закупівлі цієї продукції під новий урожай.

Окрім цього Азаров розповів, що перший квартал Україна закінчила з профіцитом бюджету. Тому прем‘єр не сумнівається, що річний бюджетний не перевищить 2,5 відсотка.

Прем‘єр-міністр підкреслив, що в цілому прогнози розвитку України оптимістичні, хоча є серйозні виклики і проблеми, пов‘язані з підвищенням світових цін на нафту і продовольство.

Нагадаємо, вчора Верховна рада затвердила урядовий законопроект про зниження ставки акцизного податку на бензин на 50 євро - до 132 євро/тонна.

Напередодні, під час засідання Кабміну з цієї теми відбулася різка дискусія між прем‘єр-міністром Миколою Азаровим і віце-прем‘єр-міністром Борисом Колесніковим.

Азаров пообіцяв при гарному врожаї не накладати обмеження на експорт зерна


Новини Статті Аналітика
"Укравтопром" просить ввести квоти для іномарок Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі "суспільних потреб" ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті