Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 11:20 | London, Apr 19 09:20 | New York, Apr 19 05:20
Shanghai, Apr 19 17:20 | Tokyo, Apr 19 18:20 | Sydney, Apr 19 20:20

Арабські зернотрейдери планують закуповувати в України 500 тис. тонн хліба



4 лютого 2011 в 13:46 - Ілона Чіркова


Арабські зернотрейдери планують закуповувати в України 500 тис. тонн хліба

Арабські зернотрейдери висловили готовність щорічно закуповувати в України до 500 тисяч тонн хліба. Про це повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.



Бізнесменів з ОАЕ зацікавили експортні можливості аграрного сектора Херсонщини, зокрема, співпрацю у сфері сільського господарства, закупівлі зернових культур та оренди земельних ділянок.

З цією метою Херсонський морський торговельний порт відвідали представники корпорації Abu Dhabi Basic Industries, компаній Grand Mils for flower & Animal Feed і Grand Mils. Всі вони спеціалізуються на імпорті зернових культур в країни Близького Сходу і забезпечують цими культурами близько 60% ринку.

Херсонський морський порт вони розглядають як основну ланку в транспортному ланцюгу, що має з‘єднати місцевих виробників зерна з ринками Близького Сходу.

Гості ознайомилися з причалами порту, здійснили екскурсію по акваторії Дніпра, оглянули будівництво зернового терміналу.

Більш детально ознайомитися з потенціалом порту бізнесмени мали можливість під час під час "круглого столу", на засідання якої були запрошені провідні фахівці, а також представники фірм, що спеціалізуються на виробництві та переробці сільськогосподарської продукції області.

У ході зустрічі відбувся обмін інформацією про економічний потенціал Херсонщини та її головного порту, через який йде експорт зерна з усієї області.

Арабські зернотрейдери планують закуповувати в України 500 тис. тонн хліба


Новини Статті Аналітика
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна ТРАНСФОРМАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ НА РІВНІ РЕГІОНУ ТРАНСФОРМАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ НА РІВНІ РЕГІОНУ Креатив Груп - Аналитика от ИГ Сократ Креатив Груп - Аналитика от ИГ Сократ
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня ПРО ФОРМИ ОБ’ЄДНАНЬ ПІДПРИЄМСТВ У СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ УКРАЇНИ ПРО ФОРМИ ОБ’ЄДНАНЬ ПІДПРИЄМСТВ У СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ УКРАЇНИ Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Особливості інноваційного розвитку галузі тваринництва в Україні Особливості інноваційного розвитку галузі тваринництва в Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Присяжнюк озвучив прогноз експорту зерна Присяжнюк озвучив прогноз експорту зерна Інноваційний розвиток аграрних підприємств Миколаївської області Інноваційний розвиток аграрних підприємств Миколаївської області Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Нібулон" відновив закупівлі зерна Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті