Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 08:36 | London, Apr 25 06:36 | New York, Apr 25 02:36
Shanghai, Apr 25 14:36 | Tokyo, Apr 25 15:36 | Sydney, Apr 25 17:36

Американці купили портові потужності в Україні на 100 мільйонів доларів

Американці купили портові потужності в Україні на 100 мільйонів доларів
За матеріалами: Економічна правда
Рейтинг: 0
Голосів: 0




4 березня 2011 в 18:25 - Роман Зайцев


Американці купили портові потужності в Україні на 100 мільйонів доларів

Американська агропромислова корпорація Bunge придбала портові потужності в Україні на загальну суму близько 100 млн. доларів.



Як йдеться в річному звіті Bunge, покупцем виступила одна з її європейських дочірніх компаній, а угода відбулася 10 лютого, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Поки не вдалося отримати додаткової інформації від Bunge з приводу зазначеної угоди.

Раніше американська компанія і влада Миколаєва анонсували введення в березні цього року в експлуатацію нового зерноперевалочного комплексу потужністю 3 млн. тонн в Миколаївському морському торговому порту.

За даними порту, обсяг інвестицій у новий термінал становив близько 40 млн. доларів.

Bunge заснована в 1818 році в Амстердамі, в даний час головний офіс компанії знаходиться в США.

Оборот компанії становить близько 25 млрд. доларів на рік. За даними компанії, Bunge входить до числа світових лідерів з перевантаження харчових масел і зернових культур.

Основними активами Bunge в Україну є Дніпропетровський ОЕЗ, який виробляє соняшникову олію під ТМ "Олейна", і дочірнє підприємство з іноземними інвестиціями "Сантрейд" з елеваторами в ряді регіонів України.

Американці купили портові потужності в Україні на 100 мільйонів доларів


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті