Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 17:39 | London, Apr 25 15:39 | New York, Apr 25 11:39
Shanghai, Apr 25 23:39 | Tokyo, Apr 26 00:39 | Sydney, Apr 26 02:39

Агропрокомплекс України виробляє більше сільгосппродукції, ніж споживає

Агропрокомплекс України виробляє більше сільгосппродукції, ніж споживає




24 лютого 2011 в 12:18 - Ілона Чіркова


Агропрокомплекс України виробляє більше сільгосппродукції, ніж споживає

На сьогоднішній день агропромисловий комплекс України виробляє набагато більше сільськогосподарської продукції, ніж споживає.



Про це повідомив Міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк, повідомила прес-служба відомства.

Міністр зазначив, що для ефективного використання ресурсів аграрного сектора і поліпшення ситуації з продовольчим забезпеченням до жовтня 2011 року в Україні буде побудовано п‘ять оптових ринків сільськогосподарської продукції і розпочато будівництво овочесховищ.

Присяжнюк підкреслив, що на конкурсній основі були визначені компанії з будівництва оптових ринків у п‘яти областях: Львівській, Київській, Донецькій, Харківській та Запорізькій.

Він додав, що у липні цього року вже почнуть роботу три оптові ринки: у Києві, Львові та Донецьку. Фактично, до жовтня цього року Україна вперше буде забезпечена системою продуктової логістики.

На думку голови Мінагрополітики, спорудження оптових ринків та овочесховищ буде вагомим стимулом для розвитку агропромислового сектора економіки і сприятиме зниженню споживчих цін на продовольство.

Агропрокомплекс України виробляє більше сільгосппродукції, ніж споживає


Новини Статті Аналітика
Азаров заявив, що продаж сільгоспземель буде передбачати певні обмеження Азаров заявив, що продаж сільгоспземель буде передбачати певні обмеження Особливості інноваційного розвитку галузі тваринництва в Україні Особливості інноваційного розвитку галузі тваринництва в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Експерт стверджує, що подорожчання харчів обійдеться українцям у 25 млрд. грн. Експерт стверджує, що подорожчання харчів обійдеться українцям у 25 млрд. грн. Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд дозволив Агрофонду форвардну закупівлю майбутнього врожаю Уряд дозволив Агрофонду форвардну закупівлю майбутнього врожаю Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Кабмін може збільшити квоти на експорт пшениці на 0,5-0,8 млн. тонн Кабмін може збільшити квоти на експорт пшениці на 0,5-0,8 млн. тонн Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Присяжнюк стверджує, що держзамовлення гарантує споживачам прогнозовані ціни Присяжнюк стверджує, що держзамовлення гарантує споживачам прогнозовані ціни Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті