Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 01:01 | London, Apr 25 23:01 | New York, Apr 25 19:01
Shanghai, Apr 26 07:01 | Tokyo, Apr 26 08:01 | Sydney, Apr 26 10:01

"Хліб Інвестбуд" мінятиме пільгові паливо та міндобрива на зернові контракти

"Хліб Інвестбуд" мінятиме пільгові паливо та міндобрива на зернові контракти




16 березня 2011 в 15:00 - Роман Зайцев


"Хліб Інвестбуд" мінятиме пільгові паливо та міндобрива на зернові контракти

Пільгові ресурси для посівної - паливо та міндобрива - отримають ті аграрії, які укладуть контракти на продаж зерна державі.



Укладення форвардного контракту з "Хліб Інвестбудом" на продаж врожаю у держзапаси є принциповою умовою для отримання необхідних для проведення посівної ресурсів за пільговими цінами, пише газета "Дело".

Ресурси будуть постачатися в обсягах, пропорційних обсягам законтрактованого аграрієм зерна для продажу за форварду.

Натомість, сільгоспвиробники, які не укладуть таких контрактів, будуть забезпечуватися пільговими ресурсами за залишковим принципом.

Як повідомлялося, "Хліб Інвестбуд" планує закупити для Аграрного фонду 895 тис. тонн пшениці і жита на суму 1,55 млрд. гривень.

"Серед додаткових опцій завдяки зусиллям уряду і підписанню відповідного меморандуму у "Хліб Інвестбуду" є можливість при виплаті першого траншу за зерно (50%) забезпечити сільгоспвиробникам низку вкрай необхідних ресурсів для здійснення робіт за пільговими цінами. Ідеться про аміачну селітру і пальне" - сказав не прес-конференції у вівторок директор компанії "Хліб Інвестбуд" Роберт Бровді.

За словами топ-менеджера, аміачна селітра буде дешевшою від ринкових цін на 10-15%, паливо - на 6-7%.

Як повідомлялося, компанія "Хліб Інвестбуд", яка входить до складу державного підприємства "Державна продовольчо-зернова корпорація України", почала форвардні закупівлі зерна у сільгоспвиробників для Аграрного фонду 11 березня.

Загальна сума закупівель - 1,55 млрд. гривень, в цілому передбачена закупівля близько 895 тис. тонн зерна, з них пшениці м‘якої 2-4 класу - понад 786 тис. тонн, жита 1-3 класу - 99 тис. тонн і гречки - 10 тис. тонн, весь закуплений обсяг зерна буде поставлений для формування державного інтервенційного фонду.

Засновником товариства з обмеженою відповідальністю "Хліб Інвестбуд" була Державна акціонерна компанія "Хліб України", зараз воно є структурним підрозділом новоствореної Державної продовольчо-зерновий корпорації.

"Хліб Інвестбуд" є компанією з державною часткою участі.

"Хліб Інвестбуд" мінятиме пільгові паливо та міндобрива на зернові контракти


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Технології виробництва біопалива Технології виробництва біопалива ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Нафтогаз" на біржових торгах не вдалося продати 12,5 тисяч тонн палива Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті