Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 11:25 | London, Apr 25 09:25 | New York, Apr 25 05:25
Shanghai, Apr 25 17:25 | Tokyo, Apr 25 18:25 | Sydney, Apr 25 20:25

"Хліб Інвестбуд" експортував 60% зернових в рамках отриманих квот

"Хліб Інвестбуд" експортував 60% зернових в рамках отриманих квот




15 березня 2011 в 16:20 - Роман Зайцев


"Хліб Інвестбуд" експортував 60% зернових в рамках отриманих квот

ТОВ "Хліб Інвестбуд" експортувало 60% зернових в рамках отриманих квот з початку маркетингового року. Про це в ході прес-конференції повідомив генеральний директор "Хліб Інвестбуд" Роберт Бровді.



"На сьогоднішній день в рамках виконання зовнішньої економічної діяльності за квотами здійснені відвантаження близько 60% зернових залишкові 40%, якими на сьогодні має в своєму розпорядженні "Хліб Інвестбуд", на балансі "Хліб Інвестбуду" перебуває більше 300 тис. т зернових, близько 170 тис. т кукурудзи і близько 160 тис. т пшениці, всі вони будуть здійснені (експортовані) в плановому режимі", - повідомив Р.Бровді.

Р.Бровді також зазначив, що на сьогоднішній день активно виконуються міжурядові угоди щодо експорту зерна в шість країн: Вірменію, Грузію, Росію, Білорусь Азербайджан і Узбекистан.
За словами Р. Бровді, зерно, яке ввозиться в згадані країни за міжурядовими угодами, не потрапляє в зону дії квот.

Нагадаємо, раніше Р. Бровді заявляв, що "Хліб Інвестбуд" має намір експортувати близько 2 млн т зерна до кінця поточного маркетингового року. За його словами, підприємство планує експортувати більше 1,5 млн т за міждержавними контрактами, а також більше 750 тис. т зерна в рамках отриманої квоти на експорт.

Як виконавець міждержавних договорів, підписаних з рядом країн, глава підприємства відзначив, що вже підписані відповідні договори з Грузією на постачання 100 тис. т зерна, з Вірменією - на 300 тис. т, з Білорусією - на 600 тис. т і з Росією - на 500 тис. т.

"Хліб Інвестбуд" експортував 60% зернових в рамках отриманих квот


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Укравтопром" просить ввести квоти для іномарок В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті