Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 20:28 | London, Apr 23 18:28 | New York, Apr 23 14:28
Shanghai, Apr 24 02:28 | Tokyo, Apr 24 03:28 | Sydney, Apr 24 05:28

40% української економіки знаходиться в тіні

40%  української економіки знаходиться в тіні




3 грудня 2010 в 16:23 - Ілона Чіркова


40% української економіки знаходиться в тіні

Віце-прем'єр-міністр з економічних питань Сергій Тігіпко оцінює рівень тінізації економіки в 40%.



Близько 40% економіки знаходиться в тіні, так говорять практично всі економісти, хтось може називати трошки більшу цифру, заявив віце-прем‘єр-міністр, виступаючи у Верховній Раді.

На його думку, щоб боротися з тінізацією економіки, в першу чергу необхідно проводити реформи.

С. Тігіпко наголосив, що Кабінет міністрів має намір продовжувати проведення непопулярних реформ. При цьому віце-прем‘єр нагадав, що основна мета реформ уряду - підвищення рівня життя населення та поліпшення економічної ситуації.

Раніше перший заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді України, голова підкомітету з питань підприємництва парламентського Комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Михайло Чечетов заявив, що першим кроком в ході будівництва нової країни повинні стати ліквідація тіньової економіки та забезпечення можливостей для легальної роботи бізнесу.

М. Чечетов нагадав, що рівень тінізації економіки в Україні є одним з найвищих у Європі. За його словами, в Податковому кодексі передбачені заходи для виведення економіки з тіні та забезпечення можливостей для ведення легального бізнесу.

Також згідно з отриманими в Кабінеті міністрів матеріалами близько 25% економічно активного населення країни зайнято в "сірій" економіці.

40%  української економіки знаходиться в тіні


Новини Статті Аналітика
Економіка Німеччини зменшить темпи росту Економіка Німеччини зменшить темпи росту Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Макроогляд, січень Макроогляд, січень
У Мінекономрозвитку задоволені відновленням економіки У Мінекономрозвитку задоволені відновленням економіки Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Японії пророкують різке відновлення економіки Японії пророкують різке відновлення економіки Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Економіка Китаю у 2016 році може обійти ВВП США Економіка Китаю у 2016 році може обійти ВВП США Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Власник УІГ каже, що мита на імпорт нафтопродуктів не врятує економіку Власник УІГ каже, що мита на імпорт нафтопродуктів не врятує економіку Розвиток інноваційної інфраструктури: регіональний аспект Розвиток інноваційної інфраструктури: регіональний аспект I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті