Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 03:48 | London, Apr 20 01:48 | New York, Apr 19 21:48
Shanghai, Apr 20 09:48 | Tokyo, Apr 20 10:48 | Sydney, Apr 20 12:48

"Укрспирт" проводитиме реформування галузі як і було обіцяно

"Укрспирт" проводитиме реформування галузі як і було обіцяно




16 листопада 2010 в 12:15 - Уляна Роїк


"Укрспирт" проводитиме реформування галузі як і було обіцяно

Концерн "Укрспирт" почав реформування галузі і планує перетворити спиртзаводи в свої філії.   



Про це повідомив начальник Головного управління промисловості транспорту і зв‘язку Харківської облдержадміністрації.

За його словами, найімовірніше, в Харківській області реформування затягнеться, оскільки провести його буде досить складно. Одна з причин у тому, що стосовно декількох підприємств області ініційовано процедуру банкрутства, а в такому стані неможливо реструктуризувати галузь. Потрібно вирішувати на державному рівні, що робити з заводами. Можливо, їм потрібно дозволити вільно реалізовувати свою продукцію. Заводи можуть працювати - є сировина та обладнання, але реалізація йде тільки через "Укрспирт". Завантаження того чи іншого заводу залежить не від його затребуваності, а від рішення "Укрспирту".

На ДП "Івашківському спиртзаводі" (с.Івашки, Золочівський р-н.) повідомили, що виробництво спирту на заводі зупинено, на роботу виходять лише керівництво і бухгалтерія. Сировини немає, спирт нікому не потрібен, а плани налагодження виробництва біопалива не здійснилися, тому що досі немає відповідної законодавчої бази.


Довідка від порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

Як повідомляється на сайті Державного концерну спиртової та лікеро-горілчаної промисловості "Укрспирт", українська спиртова область у другому півріччі 2010 р. випробує суттєве реформування. Про це 23 червня 2010 року заявив новопризначений голова "Укрспирту" Ігор Сухоносов під час свого представлення колективу.

За його словами, першочергові реформи будуть спрямовані на підвищення ефективності діяльності, фінансове оздоровлення та технічну модернізацію підприємств спиртової галузі України.

У Харківській області розташовані ДП "Артемівський спиртзавод" (м. Мерефа, Харківський р-н), ДП "Дублянський спиртзавод" (с.Дублянка, Краснокутський р-н.), ДП "Івашківський спиртзавод" (с.Івашки, Золочівський р- н.), ДП "Караванський спиртзавод" (м. Люботин).

 

"Укрспирт" проводитиме реформування галузі як і було обіцяно


Новини Статті Аналітика
"ЕЛУАД" просить відкрити на підприємстві асфальтобетонний завод Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Укрспирт" хоче позичити 800 мільйонів гривень Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В Україні кількість підприємств та організацій за квітеньзбільшилась на 0,3% В Україні кількість підприємств та організацій за квітеньзбільшилась на 0,3% Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
В Україні 82 підприємствам автоматично відшкодували ПДВ на суму 1,2 млрд грн. В Україні 82 підприємствам автоматично відшкодували ПДВ на суму 1,2 млрд грн. Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті