Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 18:28 | London, Apr 20 16:28 | New York, Apr 20 12:28
Shanghai, Apr 21 00:28 | Tokyo, Apr 21 01:28 | Sydney, Apr 21 03:28

"Мотор Січ" та китайська компанія підписали меморандум про співробітництво



19 листопада 2010 в 16:05 - Уляна Роїк


"Мотор Січ" та китайська компанія підписали меморандум про співробітництво

Запорізьке ВАТ "Мотор Січ" і одна з найбільших китайських компаній - Polytechnology Inc. підписали меморандум про співробітництво в просуванні на ринок КНР вертолітних двигунів.  



Мова йде про двигуни ТВ3-117ВМА -СБМ1В.

Цей документ став одним з підсумків участі українського підприємства в авіасалоні, в ході якого пройшли переговори як з китайськими, так і західними колегами.

 Як повідомив голова правління ВАТ, Китай замовив новий двигун підвищеної потужності, пристосований до високих температур. Зараз пороводяться його випробовування під Санкт-Петербургом за технічним завданням Міністерства оборони Росії. Він зазначив, що в цій галузі українські двигунобудівники працюють у тісній кооперації з російською стороною. 

Загалом, "Мотор Січ" веде в Китаї три теми. Зокрема, "свідченням спільного успіху сторін" є три літаки із запорізькими двигунами. По-перше, це навчально-тренувальний К8 з двигуном АЇ25ТЛК. Такі машини, призначені для початкового навчання, в Китаї дуже добре продаються. І не лише всередині країни - їх у КНР закуповують 16 країн.

Друга тема - навчально-тренувальний літак L15. Цей літак є конкурентом Як-130, літака виробництва Alenia Aermacchi (SF-260F - ред.), південнокорейського Т50. Але в усіх він виграє тим, що китайці замовили форсажну камеру, і на цьому салоні вони демонстрували піруети вищого пілотажу - це маневреність на низьких висотах і надзвуковий політ на великих висотах.

Третя тема - це Ан-148, який виставлявся на цьому салоні. Цього тижня гендиректор лізингової компанії "Іллюшин Фінанс і Ко" Олександр Рубцов і генконструктор АНТК ім. Антонова Дмитро Кива вели переговори з рядом компаній у Китаї щодо питання можливого продажу цих українсько-російських лайнерів як київського, так і воронезького складання в Китаї. Двигуни на літак, як відомо, постачає "Мотор-Січ".

Також стало відомо, що китайська сторона зараз хоче купувати ліцензії і робити сама техніку, в тому числі й авіадвигуни. Але "Мотор Січ" не поспішає створювати СП, тому що, на думку його керівника, "віддати технологію - значить, втратити ринок".

За матеріалами і.а. УКРІНФОРМ
 

"Мотор Січ" та китайська компанія підписали меморандум про співробітництво


Новини Статті Аналітика
"Ютейр" і "Мотор Січ" підписали угоду про ремонт авіадвигунів для вертольотів на 20 млн доларів Китай доріс до другого місця Китай доріс до другого місця Україна: перебіг торгів на фінансових ринках Україна: перебіг торгів на фінансових ринках
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Україна: перебіг торгів на фінансових ринках Україна: перебіг торгів на фінансових ринках
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі "Мотор Січ" розширює свою присутність в країнах Латинської Америки Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Україна: перебіг торгів на фінансових ринках Україна: перебіг торгів на фінансових ринках
"Нафтогаз" та Турецька державна нафтова компанія ТРАО домовились про підписання угоди про співробітництво Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті