Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 20:23 | London, Apr 19 18:23 | New York, Apr 19 14:23
Shanghai, Apr 20 02:23 | Tokyo, Apr 20 03:23 | Sydney, Apr 20 05:23

"Міжнародний аеропорт "Дніпропетровськ" - ще одне авіапідприємство Коломойського



23 листопада 2010 в 14:27 - Уляна Роїк


"Міжнародний аеропорт "Дніпропетровськ" - ще одне авіапідприємство Коломойського

10-15-річний термін окупності - хороший стимул для того, щоб вкладати в повітряні ворота сотні мільйонів доларів.  



Вигода від наземного обслуговування пасажирів через кілька років може виявитися навіть вище від прогнозованої, вважають експерти.

ВАТ "Авіаційна компанія "Дніпроавіа" має намір виділити майновий комплекс міжнародного аеропорту "Дніпропетровськ" в однойменне ТОВ.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Згідно з повідомленням питання про створення дочірнього ТОВ "Міжнародний аеропорт "Дніпропетровськ" та затвердження його статуту буде винесено на збори акціонерів компанії 2 грудня 2010 року.

На зборах також планується розглянути питання про перейменування авіакомпанії в публічне акціонерне товариство.

Основним акціонером "Дніпроавіа" є ТОВ "Галтера", пов‘язане з бізнесменом Ігорем Коломойським.

Однією з умов приєднання "Дніпроавіа" в альянс авіакомпаній "Аеросвіт" і "Донбасаеро", також контрольованих Коломойським було забезпечення конкурентних умов у відношенні доступу авіакомпаній, які не входять до альянсу, до послуг аеропорту.


Довідка від порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

У травні 2010 року "Дніпроавіа" почала реконструкцію аеропорту, розраховуючи завершити її в 2012 році.

Інвестиції в реконструкцію складуть близько 1 млрд. гривень, з яких половина піде на аеродром, будівництво нової злітно-посадочної смуги (ЗПС) довжиною 3260 м і шириною 60 м, ремонт діючої ЗПС і рульових доріжок, реконструкцію перону, світлосигнальної і радіонавігаційної систем.

При цьому ЗПС і радіобредовую систему планувалося безкоштовно передати на баланс держпідприємства "Міжнародний аеропорт "Запоріжжя ".


За матеріалами агентства "Інтерфакс-Україна"
 

"Міжнародний аеропорт "Дніпропетровськ" - ще одне авіапідприємство Коломойського


Новини Статті Аналітика
ФДМУ продає майно двох ГЕС ФДМУ продає майно двох ГЕС "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Коломойський оцінив Коломойський оцінив "Укртатнафту" в 2 мільярди Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Коломойський впевнений, що ціни на бензин не знизяться Коломойський впевнений, що ціни на бензин не знизяться Коломойський придбав ще одну авіакомпанію Коломойський придбав ще одну авіакомпанію Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Коломойський вважає неможливим об’єднання Коломойський вважає неможливим об’єднання "Укрнафти" і "Укртатнафти" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Чернівецька міськрада просить Дніпроавіа не скасовувати рейс Київ-Чернівці Чернівецька міськрада просить Дніпроавіа не скасовувати рейс Київ-Чернівці Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті