Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 19:31 | London, Apr 25 17:31 | New York, Apr 25 13:31
Shanghai, Apr 26 01:31 | Tokyo, Apr 26 02:31 | Sydney, Apr 26 04:31

"Мегабанк" (Харків) знову збільшив кількість відкритих рахунків у цінних паперах



5 листопада 2010 в 14:50 - Уляна Роїк


"Мегабанк" (Харків) знову збільшив кількість відкритих рахунків у цінних паперах

Як повідомив сайт фінустанови з посиланням на начальника Головного управління цінних паперів та фондового ринку банку, на 1 жовтня 2010 року уже відкрито більше 21 тис. рахунків у цінних паперах. За третій квартал цього року кількість відкритих рахунків зросла більш ніж на 25%, а з початку року - більш ніж на 70%.  



 Як зазначили в банку, зростання кількості відкритих рахунків у цінних паперах насамперед зумовлене тим, що "Мегабанк" надає послуги з дематеріалізації випусків іменних цінних паперів.
За словами першого заступника голови правління "Мегабанку", такі показники пояснюються ще й репутацією банку, адже він є одним з перших професійних учасників ринку цінних паперів, а більш ніж за 12 років своєї роботи на ньому заробив імідж надійного партнера з високопрофесійним колективом.


Довідка від порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

Зберігач ПАТ "Мегабанк" (ліцензія Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку серії АВ № 493225 від 23.10.2009 р.) працює на ринку цінних паперів з 1997 р. Обслуговує фізичних та юридичних осіб, професійних учасників фондового ринку та інституційних інвесторів.

Зберігач "Мегабанк" також надає емітентам цінних паперів послуги з переведення випуску цінних паперів документарної форми існування у бездокументарну (дематеріалізація) і пропонує консультаційні послуги і супровід на кожному етапі дематеріалізації.

 

"Мегабанк" (Харків) знову збільшив кількість відкритих рахунків у цінних паперах


Новини Статті Аналітика
Рада Асоціації Рада Асоціації "Фондове партнерство" звернулась до ДКЦПФР з проханням відновити обіг цінних паперів 12 емітентів Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket
ДКЦПФР зареєструвала цінних паперів на 16,3 млрд грн. ДКЦПФР зареєструвала цінних паперів на 16,3 млрд грн. Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ВР запровадила обов`язковість проведення аудиту для емітентів цінних паперів ВР запровадила обов`язковість проведення аудиту для емітентів цінних паперів Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Облігації ПАТ Облігації ПАТ "Промінвестбанк" серії А включено в 2 рівень лістингу на УБ Інновації у сфері господарювання: сучасний стан та перспективи розвитку Інновації у сфері господарювання: сучасний стан та перспективи розвитку Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті