Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 20:43 | London, Apr 18 18:43 | New York, Apr 18 14:43
Shanghai, Apr 19 02:43 | Tokyo, Apr 19 03:43 | Sydney, Apr 19 05:43

"Кернел Груп" придбає агрогосподарство за $1,6 млн.



10 листопада 2010 в 13:07 - Уляна Роїк


"Кернел Груп" придбає агрогосподарство за $1,6 млн.

"Кернел Груп", один з найбільших українських операторів ринку соняшникової олії та експортерів зерна, підписав попередню угоду про покупку агрогосподарства в Кіровоградській області за $1,6 млн.  



Як повідомляєтся в біржовому повідомленні компанії в понеділок, активи агропідприємства включають права оренди 2,356 тис. га на строк до семи років з оцінною орендною платою $265 за га, а також обладнання, запаси і біологічні активи. 

"Кернел" уточнює, що угода підписана 8 жовтня цього року. Завершення операції планується у січні 2011 року.


Довідка від порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

"Кернел Груп" - вертикально інтегрована національна компанія, що працює в агропромисловому секторі України з 1994 року. Є найбільшим гравцем на ринку соняшникової олії з потужностями переробки 2,2 млн. тонн насіння соняшнику на рік і входить до п‘ятірки найбільших українських експортерів зерна.

Компанія в 2010 фінансовому році (з 1 липня 2009 року) збільшила чистий прибуток на 15% - до $151,7 млн., тоді як її доходи скоротилися на 2,5% - до $ 1020,45 млн.

Згідно з останнім річним звітом, рослинницький бізнес "Кернел" розділений на 5 географічних кластерів і складається з 25 агрогосподарств із спільним земельним банком 85 тис. га.

 

"Кернел Груп" придбає агрогосподарство за $1,6 млн.


Новини Статті Аналітика
"Ютейр" і "Мотор Січ" підписали угоду про ремонт авіадвигунів для вертольотів на 20 млн доларів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз" та Турецька державна нафтова компанія ТРАО домовились про підписання угоди про співробітництво Акції європейських компаній падають Акції європейських компаній падають Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Податкова ввела VIP-сервіс для великих компаній Податкова ввела VIP-сервіс для великих компаній Синергетичний ефект в діяльності компаній Синергетичний ефект в діяльності компаній I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
АМКУ зобов’язав низку компаній обгрунтовувати підвищення цін на олію АМКУ зобов’язав низку компаній обгрунтовувати підвищення цін на олію Реальність та майбутнє інвестиційного банкінгу Реальність та майбутнє інвестиційного банкінгу I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті