Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 01:11 | London, Apr 25 23:11 | New York, Apr 25 19:11
Shanghai, Apr 26 07:11 | Tokyo, Apr 26 08:11 | Sydney, Apr 26 10:11

"Аеропорт Суми" здадуть в оренду

"Аеропорт Суми" здадуть в оренду




26 лютого 2011 в 11:45 - Ілона Чіркова


"Аеропорт Суми" здадуть в оренду

На сесії 25 лютого облрада прийняла рішення про передачу в оренду цілісного майнового конкурсу обласного комунального підприємства "Аеропорт Суми".



Згідно з рішенням, управління коммайна облрада проведе конкурс з передачі в оренду строком на 25 років аеропорт. Ініціатором рішення став депутат Володимир Демура, який вніс проект до порядку денного.

За словами п. Демури, до обласної влади звернулася англійська компанія "Shanti", яка вже працює з аеропортами у Вінниці та Луцьку.

Координатор проектів "Shanti" Євген Сіраш, виступаючи на сесії заявив про плани своєї компанії по реконструкції аеропорту, будівництва логістичного центру та готельного комплексу.

Сіраш заявив, що впродовж 5-7 років вони планують вкласти 500-700 млн. грн. інвестицій.

Голова облради Геннадій Михайленко звернув увагу депутатів, що поки орендар аеропорту буде обраний за підсумками конкурсу, тоді ж буде визначено і умови оренди, а поки влада декларує тільки свій намір віддати об‘єкт в оренду.

Раніше про намір віддати Сумський аеропорт в оренду компанії "Shanti" заявляв губернатор Сумщини Юрій Чмир.

"Аеропорт Суми" здадуть в оренду


Новини Статті Аналітика
Оренда квартир у Києві дешевшати не буде - експерти Оренда квартир у Києві дешевшати не буде - експерти 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті