Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 23:58 | London, Apr 19 21:58 | New York, Apr 19 17:58
Shanghai, Apr 20 05:58 | Tokyo, Apr 20 06:58 | Sydney, Apr 20 08:58

Вартість дороги "Львів-Краковець" може скласти близько 4 мільярдів гривень

Вартість дороги "Львів-Краковець" може скласти близько 4 мільярдів гривень




24 січня 2011 в 09:55 - Роман Зайцев


Вартість дороги "Львів-Краковець" може скласти близько 4 мільярдів гривень

Орієнтовна вартість будівництва автомобільної дороги "Львів-Краковець" може скласти близько 4 мільярдів гривень.



Про це під час засідання координаційної ради з питань підготовки до Євро-2012 повідомив начальник служби автодоріг у Львівській області Петро Шпитак.

"Це абсолютно нова дорога. Такої дороги на території України ще немає", - сказав він, повідомляє інформаційний центр "Україна 2012".

Як наголосив Шпитак, "будівництво автомобільної дороги Львів-Краковець дозволить суттєво збільшити комунікаційні можливості України, сприятиме надходженню інвестицій та покращенню соціально-економічного стану держави", йдеться у повідомленні.

"Протяжність нової автомобільної дороги "Львів-Краковець" становитиме 84,4 кілометри. Середня швидкість руху на трасі становитиме 120 км/год. Дорога матиме три дворівневі з'їзди в села Черчик, Бірки, Малі Підліски", - зазначили у інформаційному центрі.

Як йдеться у повідомленні, "в планах будівництва відрізок дороги в обхід Львова з північного боку, який буде замикати кільце від західного об'їзду до траси Київ-Чоп".

Вартість дороги "Львів-Краковець" може скласти близько 4 мільярдів гривень


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті