Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 11:54 | London, Apr 23 09:54 | New York, Apr 23 05:54
Shanghai, Apr 23 17:54 | Tokyo, Apr 23 18:54 | Sydney, Apr 23 20:54

Уряд планує залучити під державні гарантії 2,3 мільярда на житлове будівництво

Уряд планує залучити під державні гарантії 2,3 мільярда на житлове будівництво
Рейтинг: 0
Голосів: 0




6 березня 2011 в 12:18 - Роман Зайцев


Уряд планує залучити під державні гарантії 2,3 мільярда на житлове будівництво

Кабінет міністрів планує у 2011 році залучити під державні гарантії 2,3 млрд. гривень кредитних коштів, які будуть направлені у житлове будівництво.



Про це заявив віце-прем‘єр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Віктор Тихонов, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Планується направити на житлове будівництво 2,3 млрд. гривень кредитних ресурсів, залучених під держгарантії. Додатково місцеві органи планують направити 446 млн. гривень на житлове будівництво, в тому числі молодіжне будівництво, на доступне житло", - сказав він.

Як повідомлялося, у держбюджеті на 2011 рік обсяг держгарантій заплановане на рівні, узгодженому з Міжнародним валютним фондом на 2010 рік - 15 млрд. гривень.

Держгарантії, зокрема, будуть надані за зобов‘язаннями Державної іпотечної установи, Держслужби автомобільних доріг України (з оплати введених інвесторами об‘єктів і за договорами концесії); для фінансування розвитку житлокомунгоспу; для фінансування стратегічних проектів.

Уряд планує залучити під державні гарантії 2,3 мільярда на житлове будівництво


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті