Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 13:42 | London, Apr 25 11:42 | New York, Apr 25 07:42
Shanghai, Apr 25 19:42 | Tokyo, Apr 25 20:42 | Sydney, Apr 25 22:42

Уряд планує в цьому році збудувати доріг на 18 мільярдів гривень

Уряд планує в цьому році збудувати доріг на 18 мільярдів гривень




14 січня 2011 в 19:17 - Роман Зайцев


Уряд планує в цьому році збудувати доріг на 18 мільярдів гривень

Уряд планує у 2011 році побудувати доріг на 18 млрд. гривень. Про це заявив прем'єр Микола Азаров під час наради з віце-прем'єрами щодо підготовки програми інвестиційної діяльності у 2011 році, повідомляє прес-служба уряду.



"Я нагадаю, що ми в 2011 році повинні побудувати дороги на 18 млрд. гривень. Ми повинні здати в експлуатацію, вперше за історію України, три найбільших міжнародних аеропорти", - наголосив він.

Водночас прем'єр підкреслив, що увагу треба приділити не тільки інвестиційним проектам національного масштабу, а й місцевим, які можна виконати протягом року.

"Ми повинні реалізовувати не тільки великі проекти, але і зайнятися тим, щоб у кожному селі, кожному селищі, кожному місті створити нові робочі місця, реалізувати нові інфраструктурні проекти", - наголосив Азаров.

Уряд планує в цьому році збудувати доріг на 18 мільярдів гривень


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Укравтодор" позичив 450 мільйонів на дороги Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті