Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 01:46 | London, Apr 23 23:46 | New York, Apr 23 19:46
Shanghai, Apr 24 07:46 | Tokyo, Apr 24 08:46 | Sydney, Apr 24 10:46

Україна хоче збудувати ГЕС у Лаосі

Україна хоче збудувати ГЕС у Лаосі




27 грудня 2010 в 10:17 - Роман Зайцев


Україна хоче збудувати ГЕС у Лаосі

Україна обговорює з В’єтнамом питання про участь у будівництві в Лаосі гідроелектростанції для вироблення енергії для потреб Соціалістичної Республіки В’єтнам.



Це питання обговорювалося в ході одинадцятого засідання українсько-в`єтнамської Міжурядової комісії з питань торговельно-економічної і науково-технічної співпраці, яке відбулося у Ханої, повідомляє УНІАН.

Підписання протоколу про наміри між ДП "авод "Електротяжмаш" і в`єтнамською компанією Thanh Ngoc з цього питання заплановане на 25 грудня.

Також в ході засідання обговорювалися питання про розширення поставок української авіаційної техніки, а також модернізацію і відновлення парку літаків марки "Антонов" на території СРВ; про можливість відновлення проекту зі складання у В’єтнамі вантажних автомобілів КрАЗ.

Також обговорювалося про участь українських компаній в інфраструктурних проектах на території В’єтнаму, зокрема, у сфері суднобудування і будівництві підприємства з виробництва пігменту діоксида титана.

З метою активізації співпраці у реалізації спільних проектів у сферах геології, видобування і переробки корисних копалин, сторони підписали протокол про наміри між Українським державним геологорозвідувальним інститутом і в`єтнамською державною корпорацією Vinacomin.

У контексті розширення співпраці в аграрній сфері сторони домовилися вивчити питання створення спільного українсько-в`єтнамського технопарку з метою реалізації проектів у сфері біотехнологій і виробництва препаратів для ветеринарних потреб і захисту рослин.

Також сторони працюватимуть у напрямі створення технологічного парку у сфері новітніх наукових розробок і технологій.

Україна хоче збудувати ГЕС у Лаосі


Новини Статті Аналітика
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Швейцарія відмовляється від атомних електростанцій Швейцарія відмовляється від атомних електростанцій Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Запорізька АЕС у 2011 р. виробила 16,95 млрд кВт.год електроенергії Запорізька АЕС у 2011 р. виробила 16,95 млрд кВт.год електроенергії Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті