Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 12:24 | London, Apr 25 10:24 | New York, Apr 25 06:24
Shanghai, Apr 25 18:24 | Tokyo, Apr 25 19:24 | Sydney, Apr 25 21:24

Турки хочуть будувати в Україні об’єкти до Євро-2012

Турки хочуть будувати в Україні об’єкти до Євро-2012




25 січня 2011 в 20:35 - Роман Зайцев


Турки хочуть будувати в Україні об’єкти до Євро-2012

Турецькі будівельні компанії зацікавлені брати участь у підготовці та будівництві об'єктів до Євро-2012 на території України.



Про це заявив прем'єр Туреччини Реджеп Таїп Ердоган після завершення переговорів із українським президентом Віктором Януковичем, передає Радіо "Свобода".

"Ви знаєте, що турецький будівельний сектор за потужністю стоїть на другому місці після китайського. Ми бажаємо, щоб наші будівельні компанії брали участь у тендерах та вигравали їх", - сказав він.

Під час переговорів сторони підписали спільну декларацію про створення Стратегічної ради високого рівня між Україною та Туреччиною.

Загалом за результатами візиту Ердогана до України підписали шість документів, зокрема угоду між Кабінетом міністрів України і урядом Туреччини про організацію міжнародного прямого вантажного залізнично-поромного сполучення, меморандум про взаєморозуміння у сфері енергетики між Міністерством енергетики та вугільної промисловості України та міністерством енергетики і природних ресурсів Туреччини, програму співпраці між Державною інспекцією ядерного регулювання України та державним агентством Туреччини з питань атомної енергетики.

Турки хочуть будувати в Україні об’єкти до Євро-2012


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті