Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 01:49 | London, Apr 18 23:49 | New York, Apr 18 19:49
Shanghai, Apr 19 07:49 | Tokyo, Apr 19 08:49 | Sydney, Apr 19 10:49

Термінал "D" у Борисполі збудують до кінця року

Термінал "D" у Борисполі збудують до кінця року




12 лютого 2011 в 12:18 - Роман Зайцев


Термінал "D" у Борисполі збудують до кінця року

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" будівельні роботи у терміналі "D" виконані на 35%. Повністю добудують термінал в останньому кварталі 2011 року.



Про це повідомив президент СП "Dogus - Alarko - YDA JV", яке виступає генпідрядником будівництва, Бурак Талу, повідомляє "Україна-2012".

"Ми гарантуємо, що введення терміналу в експлуатацію відбудеться вчасно, відповідно до графіку будівництва, тобто останній квартал 2011 року. У першому кварталі 2012 року термінал буде повністю готовий до здачі", - сказав він на прес-конференції 11 лютого.

За словами Талу, зараз повністю завершені підготовчі роботи.

Робітники приступили до будівництва автомобільної естакади, продовжують монтаж металоконструкцій покрівлі і фасаду, ввели в експлуатацію дорогу.

Кошторис будівництва складає 450 млн. доларів, із яких 30% уже профінансовано генпідряднику за фактом виконаних робіт.

Загальна площа терміналу складе 100 тис. кв. м.

Тут буде 11 посадкових місць для літаків, автомобільна естакада довжиною 1,4 км і під‘їзна дорога до терміналу довжиною 4 км.

Термінал "D" у Борисполі збудують до кінця року


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Газпром" оцінює будівництво газогону "Пiвденний потiк" в 15,5 мільярдів євро Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Єврокомісія підтримала проект будівництва Єврокомісія підтримала проект будівництва "Південного потоку" Принципи організації комунальної інфрастуктури Принципи організації комунальної інфрастуктури I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті