Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 08:34 | London, Apr 25 06:34 | New York, Apr 25 02:34
Shanghai, Apr 25 14:34 | Tokyo, Apr 25 15:34 | Sydney, Apr 25 17:34

Столиця може підписати договір з японцями про кредит для будівництва метро на Троєщину

Столиця може підписати договір з японцями про кредит для будівництва метро на Троєщину




28 січня 2011 в 07:28 - Ілона Чіркова


Столиця може підписати договір з японцями про кредит для будівництва метро на Троєщину

Київ може підписати договір з японською компанією про кредит для будівництва метрополітену на Троєщину 28 січня. Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Руслан Крамаренко.



Він думає, що буде підписано угоду з японською компанією з приводу будівництва метрополітену в місті Києві на Троєщину. Паралельно в лютому місяці вони готові будуть підписати меморандум з реалізації будівництва тунелю по Дніпру. Він додав, що французька компанія Vinci і російський Автодор зацікавлені в реалізації даного проекту.

Також Р. Крамаренко заявив, що вартість будівництва метрополітену на лівому березі становить близько 5,2 млрд. грн. А будівництво гілки метро на правому березі становить 5,5 млрд. грн. (за проектами 2009 р.).

Також він звернув увагу, що метрополітен потребує оновлення рухомого складу і на це буде потрібно 1,5 млрд. грн. У загальній сумі будівництво метрополітену за проектами обійдеться приблизно в 14 млрд. грн.

Він заявив, що ведеться декілька переговорів, і зараз є можливість отримання кредиту в єнах для будівництва цієї гілки (на Троєщину) на 30 років під 1,5% річних за умови використання японської технології під час реалізації проекту та використання японських складів метро.

У КМДА розраховують, що даний проект буде введений в експлуатацію протягом 3 років.

Столиця може підписати договір з японцями про кредит для будівництва метро на Троєщину


Новини Статті Аналітика
"Укравтодор" позичив 450 мільйонів на дороги Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Укрспирт" хоче позичити 800 мільйонів гривень Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
МВФ схвалив виділення Португалії кредиту у розмірі 26 млрд євро МВФ схвалив виділення Португалії кредиту у розмірі 26 млрд євро Інноваційний підхід до формування страхових продуктів Інноваційний підхід до формування страхових продуктів I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті